up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hjelmer motorsykkel

Hjelmer motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Hjelmer-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hjelmer

Merkevarer av Hjelmer

Hvordan velge en motorsykkelhjelm?

Konvertibel hjelm

En konvertibel motorsykkelhjelm er som en helhjelm, men du kan frigjøre og feste hakestangen etter behov. Med andre ord er det en full face motorsykkelhjelm med en avtagbar hakestang. Og så er den tilpasningsdyktig og mer enkel å bruke enn vanlige motorsykkelhjelmer.

Full face hjelm

En helhjelm anses å være den sikreste av alle motorsykkelhjelmer. Vanligvis rettet mot motorveihjelmer eller sportshjelmer, gir en helhjelm full dekning. De kommer i forskjellige former og mål for menn, kvinner og barn.

Modulær hjelm

Modulhjelmen er en av de beste hjelmene. Den har en sammenleggbar hake integrert foran. På denne måten har en modulær hjelm to viktige roller: som en jet, når den nedre delen er hevet, og som en hel ansikt, når den er tilbake til sin opprinnelige plass.

Terrenghjelm

Terrengsykkelhjelmer er vanligvis kjent som motorsykkelhjelmer som brukes til terrengkjøring på motorsykkel eller skittkjøring. Siden det fysiske behovet for skittkjøring er intenst og det hovedsakelig oppstår i varmt vær, er offroadhjelmer laget for å opprettholde den laveste vekten og høyeste ventilasjonen.

Hjelm med åpent ansikt

Åpne motorsykkelhjelmer gjør at du kan nyte uavhengigheten av å kjøre en tohjuling. Dette formatet tillater forbedret luftstrøm, som holder ansiktet og hodet mer avslappet og kjølig i varme værforhold. Åpne hjelmer har mer utvidede visirer som beskytter fylkesværet når du trenger det, for eksempel for å forhindre regn eller solstråler.

Mer om hjelmer:

Jo mer om motorsykkelhjelmer inkluderer gjenstander som Pinlock, Skjermer, Visirer, Tilbehør og deler. Disse tingene hjelper deg med å sykle trygt og komfortabelt. Du kan kjøpe Pinlock, skjermer, visirer, tilbehør og deler fra Alpinestars , Shark , Sena , Givi og Schuberth .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk