Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bell

Om Bell
Bell, et navn som er synonymt med innovasjon, ytelse og sikkerhet innen hjelm-teknologi, har vært en banbryter siden oppstarten. Med en æra som strekker seg over et tiår, har Bell konsekvent presset grensene for hjelm-teknologi for å gi ryttere den ypperste beskyttelse og stil. Hos Motardinn tilbyr vi med stolthet et bredt utvalg av Bell-hjelmer som er skreddersydd for alle kjøreopplevelser, fra det grove terrenget av motocross til de spennende banene til dirt biking, for å sikre at ryttere kan følge sitt engasjement med tillit og fred i sinnet.
Bell sin ære som en pioner innen hjelmproduksjon er velfortjent, og Motardinn er stolte over å tilby et utvalg av Bell-hjelmer som er tilpasset ryttere på ulike disipliner. Med et urokkelig engasjement for sikkerhet, innovasjon og stil, Bell fortsetter å redefinere standardene for utmerkelse i verden av motorsykkelhjelmer, og sikrer at hver tur er ikke bare ekstatisk, men også sikkert. Sykkelentusiaster som søker uovertruffen hodesikkerhet vil finne trøst i Bell sin serie med hjelmer. Utformet for naturen av fjellsykling, disse hjelmene har lette design, god ventilasjon og justerbare funksjoner.

Løft turen din med premium motorsykkelhjelmer

Bell sin forpliktelse til ryttersikkerhet og kantete design er tydelig i dets mangfoldige utvalg av motorsykkelhjelmer. Håndlaget med presisjon og omsorg, tilbyr Bell motorsykkelhjelmer en blanding av slanke estetikk og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Bell dekker det største spekteret av åpne hjelmer som tilfredsstiller preferansene til ulike ryttere, enten det er åpne hjelmer for bykøring til modulære hjelmer for allsidighet. For de som krever høyeste nivå av beskyttelse, står Bell full-face hjelmer som et epitom av sikkerhet uten å ofre på komfort. Utformet med støtdempende materiale og aerodynamiske design, disse hjelmene omfavner rytterens hode helt, og sikrer sikkerhet rundt om.
Å gå av veien krever et annet nivå av holdbarhet og motstandsdyktighet. Bell motocross hjelmer kombinerer røff konstruksjon med innovative funksjoner som er tilpasset gjørmete spor. Med forbedret ventilasjon, aggressiv stil og god passform, er disse hjelmene bygget for å tåle motocross mens de holder rytteren kjølig og fokusert. Uansett om du tar deg gjennom utfordrende spor eller nyter avslappende turer, sikrer Bell MTB hjelmer at sikkerhet alltid er en konstant følgesvenn. Bell forstår den adrenalinfylte verden av dirt biking og skaper hjelmer som matcher intensiteten til sporten. Bell dirt bike hjelmer kombinerer aggressive estetikk med stat-of-the-art sikkerhetsteknologi, med utvidet hakebeskyttere og superior støtdemping. Kjør uforskräkket gjennom grovt terreng, med kunnskap om at Bell har deg bak - og hodet ditt.