up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Furygan

JAKKER

JAKKER

BUKSER

BUKSER

FOTTØY

FOTTØY

OPPBEVARING

OPPBEVARING

HANSKER

HANSKER

PROTECTIONS

PROTECTIONS

Avdelinger

Baggasje

Barneklær

Beskyttelse

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Allt( Furygan )

Furygan

Furygan er et fransk merke som har laget høykvalitets motorsykkelutstyr siden 1969. Med flere tiår med erfaring har Furygan blitt kjent for sine topp-motorjakker, vester, hansker, støvler og ryggbeskyttere. De er designet for å gi maksimal beskyttelse og komfort for motoridere. Furygan er et toppmerke for motorsykkelutstyr som tilbyr et bredt spekter av høykvalitetsprodukter for å holde ryttere trygge og komfortable. Uansett om du er på markedet etter en ny jakke, vest, hansker, støvler eller ryggbeskyttelse, Furygan har deg dekket. Med sine flere tiår med erfaring og engasjement for kvalitet, er Furygan et merke du kan stole på for å holde deg beskyttet på veien.

Furygan tilbyr høykvalitets motorsykkelutstyr

Furygan-jakker er den perfekte kombinasjonen av stil, beskyttelse og komfort. Laget av premiummaterialer som lær og tekstiler, er disse jakkene designet for å tilby optimal beskyttelse mens de fortsatt ser perfekte ut. Uansett om du er en erfaren motoride eller bare begynner, har Furygan en jakke som vil møte dine behov. Noen jakker inkluderer Furygan Legend og Furygan Raptor. Furygan-vestene er et flott alternativ for motorsykkelryttere som ønsker å holde seg beskyttet uten bulk av en full jakke. Disse veskene er laget av slitesterke materialer og tilbyr utmerket beskyttelse for brystet og ryggen. De er også flotte for varmere vær, da de tillater mer ventilasjon enn en full jakke. Populære Furygan-vester inkluderer Furygan Airbag. Furygan-støvler er designet for å holde føttene beskyttet mens du kjører. Laget av slitesterke materialer som lær og Gore-Tex, tilbyr disse støvlene utmerket beskyttelse mot støt og slitasje. De er også designet for å gi optimal grep og støtte, slik at du kan holde kontroll på motorsykkelen din. Furygan-støvler inkluderer Furygan Jet D3O, Furygan Gene og Furygan James. Furygan-motoriske sko er et flott alternativ for ryttere som ønsker et mer avslappet utseende. Disse skoene er laget av høykvalitetsmaterialer som lær og tilbyr utmerket beskyttelse for føttene. De er også designet for å være komfortable nok til å bruke hele dagen, både på og utenfor motorsykkelen din.
Furygan-ryggbeskyttere er en viktig del av sikkerhetsutstyret for enhver motoride. Laget av høykvalitetsmaterialer som D3O og Kevlar, tilbyr disse beskytterne utmerket beskyttelse mot støt og slitasje. De er også designet for å være komfortable og enkle å bære, slik at du kan holde deg beskyttet uten å ofre komfort. Furygan-hansker er designet for å holde hendene dine beskyttet og komfortable mens du kjører. Laget av høykvalitetslær og andre materialer, tilbyr disse hanskene utmerket grep og fleksibilitet. De er også tilgjengelige i et utvalg av stiler og farger for å matche din smak. Noen populære Furygan-hansker inkluderer Furygan Jet og Furygan TD12.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk