up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

MT Helmets

MT Helmets

Allt ( MT Helmets )

Om MT Helmets

MT Helmets er en stor aktør i verden av motorsykkelhjelmer, kjent for sin lojalitet til sikkerhet, stil og produksjon. Etablert i Spania i 1968 har MT Helmets siden vist seg som en internasjonal aktør i motorsykkelhjelmbransjen.
Sikkerhet er viktig for MT Helmets, og deres produkter gjennomgår strenge tester for å oppfylle globale sikkerhetsstandarder. De bruker avanserte materialer og avansert teknologi for å forberede hjelmer som gir optimal sikkerhet til motorsyklister i forskjellige situasjoner.
MT Helmets tilbyr et stort utvalg av hjelmtyper, som inkluderer modulære, fullface, åpne ansikter og terrænhjelmer. Dette utvalget tilfredsstiller smakene til motorsyklister, enten de er sportsykkelløver, cruiserryttere eller opplevelsesjagere. Merkenes forpliktelse til innovasjon er tydelig i sine elegante og aerodynamiske hjelmmodeller, ofte fullført av slående overflater og grafikk.
I tillegg til beskyttelse og stil, legger MT Helmets sterk vekt på rimelighet. De ønsker å skape høykvalitetshjelmer tilgjengelig for et stort utvalg av ryttere uten å kompromisse med grunnleggende sikkerhetsegenskaper. Gjennom årene har MT Helmets oppnådd troen og hengivenheten til motorsyklister over hele verden, og støttet seg som et pålitelig valg for de som søker et kombinasjon av sikkerhet, mote og verdi i sin ridning.

Mt-samling av hjelmer

Mt Helmets full face har høykvalitetsmaterialer i sin konstruksjon. De kombinerer ofte avanserte kompositter eller polykarbonatdeksel for å gi holdbarhet og støtkapasitet.
Mt Helmets åpne ansikt har ofte synlige visirer eller beskyttelse for å beskytte ryttere mot støv, vind og insekter. Noen modeller kan også ha solskjermer eller skjermer for å levere skygge og redusere glød.
Mt Helmets modulære har hengsler og er låst av et pålitelig kinabar-system som låser området når det er lukket og leverer det nøyaktige sikkerhetsnivået som en fullface-hjelm.
Mt Helmets off-road kombinerer ofte flere luftventiler og kanaler for bedre luftstrøm, noe som gjør at ryttere kan holde seg avslappet i varme og støvete situasjoner.
Mt Helmets goggles er utstyrt med anti-fog og anti-skrape lag på linsene. Disse egenskapene hjelper til med å holde klart syn i forskjellige værsituasjoner og forhindre skade på gogglene.
Mt Helmets konvertible har ofte et beskyttet dobbelt D-ring-spenne eller andre pålitelige stropp- og lukkesystemer for å gi sikker og tett passform.
Mt Helmets skjermer er ofte designet for å være riper-resistente og skuddsikre for å sikre langvarig bruk og beskyttelse av ryttere.
Mt Helmets visirer foretrekker reduserte stråler fra lyse dagslys. Fargede visirer kan forbedre synligheten og gi skygge i solfylte forhold.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk