Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Mitas

Om Mitas
"Mitas, et fremtredende navn i motorsykkelindustrien, har etablert seg som et foretrukket merke for ryttere som søker høy ytelse og pålitelig utstyr. Mitas dekk er designet for å gi enestående grep, holdbarhet og manøvrerbarhet på ulike underlag.

Mitas motorsykkeldekk skiller seg ut som et bevis på merkets forpliktelse til innovasjon og kvalitet. Enten man cruiser på motorveien, navigerer utfordrende off-road-stier eller rir på motocross-baner, kan ryttere stole på at Mitas leverer et dekk som tilfredsstiller kravene til deres kjørestil. Mitas motorsykkeldekk er utviklet med avanserte mønstre og gummi-blandinger, og sikrer optimalt grep og stabilitet i ulike kjøreforhold.
Som et supplement til sitt dekkutvalg, produserer Mitas også høykvalitets slanger designet for å tåle belastningene ved motorsykling. Mitas slanger er laget med presisjon for å gi pålitelig ytelse, redusere risikoen for punkteringer og sikre en jevn kjøreopplevelse for ryttere på deres tohjuls-eventyr.

Mitas stopper ikke bare ved dekk og slanger; merket utvider sin forpliktelse til kvalitet ved å tilby et utvalg av motorsykkelverktøy som er skreddersydd for å møte behovene til både ryttere og mekanikere. Mitas motorsykkelverktøy uttrykker merkets dedikasjon til å gjøre vedlikehold og reparasjoner mer effektive, slik at ryttere kan holde syklene sine i topp stand.
For de som elsker adrenalinfylte motocross-løp, har Mitas utviklet et fremragende produkt - det spesialiserte Mitas bakdekk for motocross. Dette dekket er designet for å takle de krevende forholdene på motocross-baner, og gir ryttere selvtillit til å takle hopp, svinger og utfordrende terreng med presisjon og kontroll.
I essensen har Mitas blitt et anerkjent navn i motorsykkelmiljøet, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter som imøtekommer de ulike behovene til ryttere. Enten det er de pålitelige Mitas dekkene, holdbare slanger, effektive motorsykkelverktøy eller det spesialiserte motocross-bakdekket, Mitas fortsetter å være et merke som ryttere stoler på for kvalitet, ytelse og en spennende kjøreopplevelse."