Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Nzi

Om Nzi
Nzi er en spansk merkevare som lager høykvalitets Nzi motorsykkelhjelmer siden 1983. Med et engasjement for sikkerhet, innovasjon og design har Nzi blitt en global leder innen motorsykkelhjelm-industrien. Med over 21 millioner hjelmer produsert og en global tilstedeværelse som spenner over 40 land, står Nzi som en titan innen motorsykkelhjelm-industrien. Merket har konsekvent presset grensene for hjelmeteknologi, og introduserte banebrytende funksjoner og design som har satt nye standarder for sikkerhet og ytelse. Nzi´s fremskritt innen ventilasjonssystemer, støtdempende materialer og aerodynamisk optimalisering har tjent det et rykte som en leder innen innovasjon.
Nzi-hjelmer er ikke bare beskyttelsesutstyr; de er et uttrykk for individualitet og et vitnesbyrd om vår dedikasjon til motorcyklist-sentrert teknologi. Som et merke som spesialiserer seg på Nzi motorsykkelhjelmer, har Nzi etablert seg som en frontrunner innen bransjen. Deres hjelmer er designet for å overgå de høyeste sikkerhetsstandardene og er grundig testet for å sikre at de kan beskytte motorsyklister i tilfelle av en ulykke.
Nzi konvertible hjelmer flyter sømløst mellom full ansikts- og åpen ansiktskonfigurasjoner, og tilbyr allsidighet uten å gå på kompromiss med beskyttelse. Disse hjelmene er veldig fleksible og kan møte de forskjellige behovene til motorsyklister som ønsker å være trygge og ha en spennende tur.
Nzi terrengsykkelhjelmer er spesielt designet for eventyrlystne motorsyklister som ønsker den best mulige beskyttelsen når de kjører på terreng. De er laget med sterke materialer som kan tåle støt og fall, og de har spesielle funksjoner som hjelper til med å absorbere støt og holde motorsyklister kjølige. Nzi terrengsykkelhjelmer er det perfekte valget for ryttere som ønsker å utforske det store utendørs uten å måtte bekymre seg for deres sikkerhet.
Nzi Go Rider-hjelmer er laget spesielt for folk som kjører i byen. De er lette, komfortable og ser bra ut, noe som gjør dem ideelle for å komme seg rundt eller ta korte turer. I tillegg har de kule funksjoner som reflekterende deler og innebygde LED-lys for å hjelpe deg med å bli sett bedre i byen. Nzi Go Rider-hjelmer er utformet for den moderne rytteren som navigerer i den travle byen med selvtillit.
Nzi er mer enn bare en hjelmprodusent; de er et merke som er forpliktet til motorsykkelmiljøet. De sponser en rekke profesjonelle motorsyklister, inkludert MotoGP®-mesterne, og støtter aktivt grasrotmotorarrangementer. Merket tilbyr et stort utvalg av online og inne-butikk-kjøpsmuligheter, noe som sikrer at ryttere lett kan finne den perfekte hjelmen for deres behov.