Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Tips for å velge den beste utvinningen for motorsykkel

Elektrostimulatorer

En elektrostimulatorenhet , også kjent som en elektrisk muskelstimulator EMS eller nevromuskulær elektrisk stimulering NMES, fungerer ved å levere elektriske impulser til musklene, som får dem til å trekke seg sammen og slappe av. Enheten består av elektroder som er plassert på huden over de målrettede muskelgruppene. Disse elektrodene er koblet til enheten, som deretter sender elektriske impulser til musklene. De elektriske impulsene etterligner de naturlige elektriske signalene som hjernen sender til musklene under fysisk aktivitet. Ettersom de elektriske impulsene leveres til musklene, får de musklene til å trekke seg sammen og slappe av gjentatte ganger. Dette kan bidra til å styrke og tone musklene, forbedre sirkulasjonen, redusere muskelsår og spenninger og fremme avslapning. Elektrostimulatorer kan brukes til en rekke formål, inkludert rehabilitering etter skade, forbedring av atletisk ytelse og reduksjon av muskelsmerter og spenninger.

Førstehjelp

Førstehjelpene er pakken med gjenstander som er nødvendig for å gi medisinsk hjelp. Førstehjelpsskrinet kan hjelpe deg med å forhindre ytterligere skade. Et førstehjelpssett inneholder vanligvis en rekke forsyninger og utstyr som kan brukes til å gi grunnleggende medisinsk behandling i tilfelle en skade eller nødsituasjon. Mens det nøyaktige innholdet i et førstehjelpssett kan variere avhengig av størrelsen, formålet og plasseringen av settet.

Ruller og massasjeballer

Et rulleskum er et sylindrisk formet trenings og selvmassasjeverktøy som brukes til å målrette og frigjøre muskelspenninger og sårhet. Når du bruker en foam roller , plasserer brukeren vanligvis rullen på bakken og plasserer kroppen på toppen av den, og legger press på den målrettede muskelgruppen. Brukeren ruller deretter skumrullen frem og tilbake langs muskelens lengde, og trykker på triggerpunkter eller knuter i muskelvevet. Dette kan bidra til å bryte opp adhesjoner og øke blodstrømmen, noe som kan redusere muskelspenninger, sårhet og forbedre fleksibiliteten. Skumruller brukes ofte i fysioterapi, atletisk trening og treningsprogrammer for å forbedre muskelgjenoppretting, forebygge skader og forbedre ytelsen.

Smarte vekter

Smartvektene er enhetene som brukes til å sjekke vekt og kondisjonsstatus. De gjør det mulig å spesifisere prosentene av fett, muskelmasse og vann i kroppen.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi kan bidra til å lindre smerte, slag og muskler, og forbedrer utholdenhet og energi i kroppen så vel som sinnet. Det kan også forbedre blodsirkulasjonen.

Mer om restitusjon:

Jo mer om restitusjon inkluderer leddbeskyttere, sportskremer, taping og personlig pleie. Du kan kjøpe muskelgjenopprettingsprodukter fra Garmin , Safe Max , Muc Off , Tatonka , XLC og Mizuno .