up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Puig

Allt ( Puig )

Om Puig

Puig har vært et fremtredende navn i verden av motorsykkel tilbehør, kjent for sin forpliktelse til innovasjon, kvalitet og stil. Etablert i 1964 i Granollers, Spania, Puig har konsekvent presset grensene for hva som er mulig i tilpasning og ytelsesforbedring av motorsykler. Puigs rike historie og forpliktelse til eksellens har forankret sin posisjon som en ledende merkevare innen motorsykkel tilbehør. Enten det er vindskjermer, lys, toppbokser, hjul eller styre, Puig fortsetter å innovere og heve kjøreopplevelsen for motorsykkelentusiaster over hele verden. Puig er et navn på tillit for alle i motorsykkel tilpasningsverden på grunn av sin premium kvalitet.
Puigs reise begynte som et lite familiebedrift, spesialisert på produksjon av høykvalitets motorsykkel vindskjermer. Med en uutholdelig jakt på perfeksjon, fikk selskapet raskt anerkjennelse for sin høye håndverksmessige kvalitet og innovative design. Med årene utvidet Puig produktlinjen sin til å omfatte et bredt utvalg av motorsykkel tilbehør, og satte nye standarder i industrien.

Heving av Motorsykkel Tilbehør siden 1964

Puigs signaturen produkt, motorsykkelvindskjermen, forblir et vittnesbyrd om merkevarens dedikasjon til både utforming og funksjon. Disse vindskjermene er designet ikke bare for å forbedre aerodynamikken, men også for å gi ryttere økt komfort og beskyttelse mot vind og skitt. Puig-vindskjermer er tilgjengelige i ulike stiler og materialer, noe som gjør at ryttere kan velge perfekt passform til sykkelen og personlig stil. For å ytterligere forbedre kjøreopplevelsen, tilbyr merket Puig clip-on vindskjermvisir. Disse visirene kan enkelt festes til den eksisterende vindskjermen, og reduserer vindbuffering, samt forbedrer synligheten under lange turer. De er en enkel men effektiv tillegg som mange motorsyklister sværger til. Sikkerhet er topp prioritet for Puig, og Puig motorsykkellys reflekterer denne forpliktelsen.
For de som trenger ekstra lagringsplass på motorsyklene sine, tilbyr Puig´s toppbokser en stilig og sikker løsning. Disse toppboksene er designet for å sømløst integrere med ulike sykkelmodeller, og gir god lagringsplass for hjelm, kjøregarnityr og andre essensielle ting. For å forbedre både ytelse og estetikk, er Puig motorsykkelhjul utformet med presisjon og nøyaktighet. De er tilgjengelige i ulike design og overflater for å imøtekomme motorsykkelentusiastenes preferanser, samtidig som de sikrer toppkvalitet og holdbarhet. Puig forstår at styret er en rytters direkte forbindelse til motorsykkelen. Derfor tilbyr de et bredt utvalg av styrealternativer som er designet for komfort og kontroll. Fra tradisjonelle til mer ergonomiske stiler, er Puig motorsykkelstyre bearbeidet med ryttertilfredshet for øye.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk