Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Elektronikk

Elektronikk motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Tips for å velge navigasjon for en motorsykkel

Actionkameraer: Actionkameraer er små og enkle enheter som brukes til å ta bilder og ta videoer av motorsykkeleventyrene dine.

Batterier og ladere: Batteriene og ladere er de viktigste elementene i navigasjonsutstyret til motorsykkelen. Batteriene brukes til å levere strøm til navigasjonsgirene og ladere brukes til å lade batteriene.

Deksler og kofferter: Dekselet og koffertene brukes til å holde motorsykkelnavigasjonsverktøyene trygge og sikre. Dekselet og dekselet bidrar til å beskytte motorsyklenes GPS og kameraenheter mot skader.

Håndholdt GPS: Håndholdt GPS er også en navigasjonsenhet for motorsykler. Den håndholdte GPS en bruker satellitt triangulering for å spesifisere og indikere brukerens eksisterende plassering på et digitalt kart.

Kart: Sykkelkart er den ideelle reisepartneren når den kommer for å lage en rute på sykkel. Sykkelkart kommer med et mangfold av alternativer å velge mellom, slik at du kan oppdage eller designe en tilpasset bane basert på motorsykkelkravene dine.

Navigasjon: Et navigasjonssystem brukes for å finne nye veier og stier og for å spare tid eller maksimere svingene, bruk av et navigasjonssystem er nødvendig.

Walkie talkies: Når du har mange motorsykler på tur sammen, er walkie talkiene den ideelle metoden for hele mengden å holde kontakten.

Klokker: Smartklokker vil gi deg svært spesifikke data om motorsykkelruten din. Du kan kjøpe klokker til motorsykler fra Alpinestars , Shark , Sena , Givi , Schuberth , og Shad .