Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Dunlop

Om Dunlop
Dunlop er et kjent navn i verden av dekk, synonymt med kvalitet, ytelse og innovasjon. Grunnlagt av John Boyd Dunlop i 1889 har selskapet en rik historie som strekker seg over et århundre. Det hele begynte da Dunlop, en skotsk veterinær, oppfant verdens første praktiske luftdekk for å gi en jevnere og mer komfortabel tur for sønnens tricycle. Denne banebrytende innovasjonen markerte fødselen til Dunlop dekk og satte scenen for et arv av ekspertise i dekkproduksjon.
Dunlop har fortjent sin anerkjennelse som ledende dekkprodusent med en bemerkelsesverdig historie av innovasjon og kvalitet. Fra dekk til biler og motorsykler til innertuber og låser, Dunlops forpliktelse til ytelse og sikkerhet fortsetter å gjøre dem til et pålitelig valg for sjåfører og ryttere over hele verden. Med over et århundre med ekspertise, Dunlop forblir et merke synonymt med pålitelige og høypresterende dekk og tilbehør. Dunlops forpliktelse til motorsykkeldekkinnovasjon har gjort det til en pålitelig partner for ryttere på gater og på baner.

En arv av kvalitet og innovasjon

Dunlop dekk feires for deres utmerkede kvalitet og ytelse over ulike kjøretøytyper. Enten du kjører bil, lastebil eller SUV, Dunlop tilbyr et bredt utvalg av dekkvalg for å imøtekomme ulike kjørebehov. Deres dekk er utformet for å gi utmerket trekkraft, håndtering og holdbarhet, noe som gjør dem til et toppvalg for sjåfører som søker en sikker og komfortabel tur. For motorsykkelentusiaster er Dunlop motorsykkeldekk det beste valget. Disse dekkene er utformet for å møte de unike kravene til tohjulinger, som tilbyr superior grep, stabilitet og svingytelse. Dunlop veidekk er skreddersydd for sjåfører som prioriterer komfort og sikkerhet under sin daglige kjøretur eller lange distanser. Disse dekkene utmerker seg i å gi en jevn og stabil tur, med funksjoner som redusert veistøy og forbedret drivstofføkonomi, noe som gjør dem til et pålitelig alternativ for motorveikjøring. Dunlop innertuber er essensielle komponenter for å opprettholde dekktrykk og forebygge punktering i ulike applikasjoner. De tilbyr en pålitelig løsning for å holde dekkene oppblåst og rulle jevnt.
Dunlop produserer også et bredt utvalg av tuber egnet for ulike dekkapplikasjoner. Dunlop tuber er skapt med presisjon og kvalitetsmaterialer, som sikrer lufttett ytelse. I tillegg til dekk og tuber tilbyr Dunlop motorsykkellåser som er designet for å forbedre sikkerheten og ro i sinn for ryttere. Disse låsene er bygget for å motstå sabotasje og gi en pålitelig måte å beskytte motorsykkelen din mot tyveri. Dunlop motorsykkellåser er et verdifullt tilbehør for å sikre din verdsatte tohjuling.