up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

plus
Arai

Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

Produktbeskrivning Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

Tour X 4 måste vara en av de mest mångsidiga hjälmarna någonsin: äventyr, storslagen turnering eller off road, och utan toppen ser ganska bra ut på en naken cykel också! Oavsett ridförhållanden är Tour X 4 redo för det. Kan användas utan visir med skyddsglasögon, utan topp men med visir, på något sätt som passar dig.


Funktioner:

Tour X4: Ventilation:
Lätt att rengöra diffusorer skapar ett starkt venturevakuum bak. Dubbelt intag för ökat luftflöde och lägre ljudnivå. Under topp luftintaget samlar och leder sval luft in i hjälmen. Stängbart hakautluft kontrollerar luftflödet till hakanområdet. Inre avluftningslucka förhindrar att skräp kommer in i hjälmens industiska ridförhållanden. Brynventilation, ventilationsöppningar på nedre sidan och utblåsning av nackrullarna

Yttre skalkonstruktion: Complex Fiber Laminat (CFL):
Complex Fiber Laminate (CFL) använder speciella fiberlager bundna av unika hartser formulerade av Arai, vilket ger ett extremt högt fiber- till lågt hartsförhållande. Denna noggrant hanterade konstruktion ger styrka, strukturell integritet och slagflexibilitet som gör att det rundade yttre skalet kan utföra sitt huvudsakliga jobb - avböja, absorbera och sprida stötenergi över det största möjliga området.

Framventilation: Dubbelt intag:
Konstruerad för ökat luftflöde och lägre ljudnivå, som leder frisk, sval luft in i interiören.

Front Ventilation: Brow ventilations:
Frisk luft kan komma direkt in i pannområdet utan att det behövs hål i detta kritiska område av skalet och slagabsorberande foder. För specifika modeller utvidgas ventilationen till tempelområdet.

Framventilation: Hakventilation med tre lägen:
Hakluft med tre lägen hjälper till att avföra visiret och erbjuder frisk, sval luft till ryttaren.

Frontventilation: Ventilationslucka för inre haka (bar):
Öppna och stäng hakstångens öppningar från insidan för att förhindra att skräp kommer in i hjälmen under dammiga ridförhållanden.

Bakventilation: Halsavgasventilation:
För att förbättra varmluftsutsug från interiören. Ökar ventilationseffekten vid hjälmens nedre del.

Bakventilation: Avtagbar diffusor:
Skapar en enorm mängd venturivakuum bak. Kan enkelt tas bort (för rengöring) eller bytas ut.

Bakre ventilation: Sidovägg:
Producera lågt tryck bakom den bakre ventilen för bättre varmluftsutsug. Integrerad i skalet för bättre aerodynamik, minska vindbrus och förhindra buffring i hastighet. Inuti hjälper en liten skumdam att absorbera och minska överdrivet ljud utan att minska ventilationsprestandan.

Aerodynamik: Pull Down Chin Spoiler:
Hjälper till att minimera vindbrus och hjälper också till att extrahera varm luft från ansiktsområdet. Ger ytterligare avböjning av vägskräp bort från nacken. Beroende på modell är Chin Spoiler utdragbar.

Visir: Pinlock-insatslins:
Förhindrar effektivt visning och dimning av visiret, även under extrema våta och fuktiga förhållanden. Kan rengöras och bytas enkelt.

Interiör: Dry Cool® Foder:
Arais Dry Cool®-material överför snabbt och effektivt värme och fukt från ryttaren.

Interiör: Bytbara kindkuddar / öronkoppar:
Kinnkuddar / öronkoppar kan lätt tas bort. Alla delar (utbytbara eller inte) kan rengöras med ljummet vatten och mild tvål. Skölj väl efter rengöring och torka aldrig i direkt solljus eller nära en värmekälla. Interiördelar i olika storlekstjocklek finns för en anpassning som passar alla ryttare.

Interiör: utbytbar interiör:
Hela inredningen kan lätt tas bort. Alla delar (utbytbara eller inte) kan rengöras med ljummet vatten och mild tvål. Skölj väl efter rengöring och torka aldrig i direkt solljus eller nära en värmekälla. Interiördelar i olika storlekstjocklek finns för en anpassning som passar alla ryttare.

Interiör: Utbytbara täckskydd:
Alla delar (utbytbara eller inte) kan rengöras med ljummet vatten och mild tvål. Skölj väl efter rengöring och torka aldrig i direkt solljus eller nära en värmekälla. Interiördelar i olika storlekstjocklek finns för en anpassning som passar alla ryttare.

Interiör: Facial Contour System (FCS):
För att erbjuda en ännu bättre passform och förbättra komforten till underkäken, fungerar Facial Contour System (FCS) med ett skumfjäderstöd i kinddynan som komprimerar och återgår till, vilket ger det nödvändiga stödet utan överdrivet tryck.

Interiör: 5mm '' Peel Away '' öronkoppar / kindkuddar:
Genom att ge ännu större förmåga att utforma perfekt passform och komfort, har kindkuddarna nu ett 5 mm avdragsskikt för extra rum om det behövs.

Interiör: 5mm '' Peel Away '' Temple pad:
Arais avskalade tempelkronkuddar ger möjlighet till 5 mm mer inre bredd * vid behov.

Komfort: Emergency Release System (ERS):
Tillåter lättare åtkomst till en skadad ryttare. Genom att dra i de orange flikarna som är integrerade i kuddarna glider kindkuddarna ut. Gör det lättare att ta bort hjälmen för utbildad medicinsk personal och räddare. Minimera risken för ytterligare skador.

Godkännande: ECE 22 05:
Den vanligaste hjälmcertifieringen internationellt, krävs av över 50 länder över hela världen.

Allmänt: Innovativ topp:
Arai-toppen rensar och tvingar luft in i pannans ventilationsportar för att kyla och samtidigt använder flera lättnadsportar för att minska ”lyftning” vid högre hastigheter.

Allmänt: Glancing Off:
För att minimera slagenergin att komma in i hjälmen är det viktigt att hjälmen kan glida över en yta. Arai tror att ett starkt, runt och smidigt skal hjälper till att öka hjälmens förmåga att skydda ryttaren under en påverkan. Skal med skarpa kanter eller avluftningskanaler som inte går sönder kan minska hjälmens förmåga att glida, skicka energi in i hjälmen eller till och med öka rotationsenergin.

Allmänt: Fem gånger inspekterade:
Varje Arai-hjälm går igenom fem separata kvalitetskontrollavdelningar: efter att skalet har gjorts, efter målning och grafisk färdigställning, efter montering och två i processinspektioner.

Allmänt: Tvättbar interiör:
Den inre premiumkvaliteten i alla Arai-hjälmar kan enkelt rengöras på plats med mild tvål och ljummet vatten.

Allmänt: Handgjord:
Det kan ta upp till fem år för våra experter att tjäna rätten att skapa ett Arai-skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och att bygga en Arai-hjälm kommer att ta cirka 18 man timmar.

Allmänt: Komfort för hela dagen:
Hela dagen komfort med Arai interiör passform och form tillsammans med de finaste fodermaterialen och det omfattande ventilationssystemet. Och tack vare hjälmens perfekta balans och viktfördelning märker du knappast att du bär en Arai.

Allmänt: Penetration testad:
Alla Arai-hjälmar är penetrationstestade, även om de inte krävs enligt europeiska hjälmstandarder. Arai-penetrationstestet utförs med en 3 kg testkotte som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

Allmänt: Dubbel D-ringenhet:
De platta och D-formade ringarna passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara att dra i fliken räcker för att lossa fästet.

Allmänt: Smidig form, bättre skydd:
Det släta yttre skalet från Arai-hjälmar är utformat för att glida utan onödigt motstånd. Du vill inte bromsa din hjälm mer än nödvändigt. Det är därför alla Arai-ventiler och -kanaler är utformade för att bryta av under en stöt.

Allmänt: Stark yttre skal, mjukt inre skal:
Arai använder ett mycket starkt yttre skal för att sprida slagkrafter och ett mjukt inre skal för att absorbera återstående energi. EPS-skalet med multipla täthet tillverkas med en unik teknik för att kombinera tre till fem tätheter i olika områden som en enda komponent.

Allmänt: Organisk form:
Den organiska formen på en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och anpassar sig mer till huvudets naturliga form för förbättrad komfort, passform och för att minimera vindturbulensen.

Allmänt: Olika yttre skal:
Till skillnad från många andra tillverkare tillhandahåller Arai en yttre skal i en storlek för varje två hjälmstorlek för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade ytterskal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta passformen du letar efter.

Allmänt: Arai i husets test:
Denna Arai-hjälm är utformad för att uppfylla de strikta Arai In house-kriterierna, utöver den obligatoriska ECE 22 05-standarden.
Vill du veta vilka andra motorcykelrelaterade produkter Arai har? På motardinn kan du köpa alla nödvändiga Integralvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

Stängningssystem
Dubbelspänne eller dubbel d
Vikt
> 1501 gr
Färg
Grå
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Arai Fullt Ansikte Hjälm Tour X4

Tower x4,

-

Arai hjälm till ett bra pris. Leveranstiden är lite lång men vetskapen om att den kommer från Spanien förblir den korrekt.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up