up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

plus
Bagster

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Produktbeskrivning Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

DAILY LINE-serien föreslår enkla och funktionella produkter för dina dagliga resor. Uppdatering till IMPACT-sadelväskan: Den här nya versionen replikerar funktionerna i den tidigare modellen med en ny design ombyggd för att anpassa sig till mer aktuella motorcykelkonfigurationer. Det fästs enkelt tack vare det integrerade konventionella systemet.


Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på motardinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi den officiella garantin från märket Bagster. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Baggagekatalog och Motorcykel väskor kategori.

Funktioner Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Ljusposition
Tank
Färg
Svart
Kapacitet
21-30 L

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Bra jobbat

-

Snabb leverans, välförpackad produkt. Resväskan är vad jag väntade på. Jag har gjort flera köp på denna sida, inget att påpeka än så länge.

Bagster Tankväska Daily Line Impact Tradi

Super effektiv

-

Jag beställde bagsterväskan på tisdagskvällen och på torsdagsmorgonen hade jag den redan hemma, det är mitt första köp men det blir inte det sista, välpackat och precis vad jag behövde, det är en kunglig present och de har levererat på tid och form. Och väskan precis som beskrivet. Tack

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up