up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Remus Ej Homologerat Grenrör I Rostfritt Stål YZF-R6 17 14883 994017T

plus
Remus

Remus Ej Homologerat Grenrör I Rostfritt Stål YZF-R6 17 14883 994017T

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Remus Ej Homologerat Grenrör I Rostfritt Stål YZF-R6 17 14883 994017T

REMUS främre ljuddämpare (strömfördelare) kan monteras på Duke 4 och Duke 5. Endast för Duke 4 (Euro 3) och i samband med den valfria plug-in katalysatorn KAT012 (måste beställas separat) har komponenten en EC godkännande för allmän vägtrafik. Tekniskt sett passar komponenten även till Duke 5 (Euro 4); den har dock inget godkännande för detta.


Funktion:

Material: rostfritt stål
Insättningskatalysator med en valfri insats
Idealisk för ytterligare prestationshöjande åtgärder
Ökad prestanda och vridmoment
Viktoptimering


Känner du till alla Remus Ej Homologerat Grenrör I Rostfritt Stål YZF-R6 17 14883 994017T funktioner? På motardinn, väljer vi motorcykelvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Komponentervaror istället so kolla in hela vår Grenrörkollektion. Alla märken vi säljer såsom Remus är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i motorcykel!

Funktioner Remus Ej Homologerat Grenrör I Rostfritt Stål YZF-R6 17 14883 994017T

Färg
Silver

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up