up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Bollar tennis och paddel

Bollar tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Bollar-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Bollar

Märken i Bollar

Typer av racketbollar

Frontenis bollar

Racquetball är en känd sport som spelas med en racket som liknar en tennisracket och en boll. Ursprungligen spelades sporten Frontenis med den vanliga tennisbollen, men under åren utvecklades spelet. Fiberhöljet på tennisbollar visade sig sakta ner spelet och minska studs. Därför, för att påskynda spelet, togs tygskyddet bort. Idag är racquetballbollar gjorda av gummi, vilket har visat sig få fart på spelet.

Padelbollar

Padelbollar finns i två standardfärger som tennisbollar: gul och vit. Padelbollar ger en studs på 135 till 145 cm. Padelbollar är mindre och har en storlek mellan 2,5 och 2,75 tum, men bollens vikt är densamma mellan 2,2 och 2,2 oz. Det inre lagret av paddelbollen är också gjord av gummi som har en svampig natur.

Pingisbollar

Pingisbollar är sfärformade bollar gjorda speciellt för bordtennis. Beroende på spelstil och ytan på bordet kan pingisbollarna väljas i vitt eller orange. Plast är ett mycket billigare och mer mångsidigt material än celluloid, som används flitigt i pingisbollar. Babolat , Yonex , Black Crown , Dunlop och Salming är de ledande varumärkena som erbjuder högkvalitativa bollar för racketsporter.

Fjäderbollar

Det finns två typer av syntetiska fjäderbollar tillgängliga på marknaden: nylon och plast. Oavsett om du är en nybörjare, medel eller avancerad spelare beror vilken typ av skyttel du väljer på din skicklighetsnivå. Och som nybörjare är det bäst att skaffa en syntetisk fjäderboll då de håller mycket längre. Plastratten är lätt och hållbar.

Squashbollar

Squashbollar är i allmänhet gjorda av gummi, speciellt råbutylgummi tillsammans med en blandning av andra syntetiska och naturliga material inblandade i gummit. Squashbollar är gjorda av två gummihalvor som snäpper ihop. Luft försvinner gradvis från bollen under hela spelet, vilket gör att trycket inuti sjunker och tappar studs. När du märker att bollen har slutat studsa är det dags att plocka upp en ny boll.

Tennis bollar

En tennisboll är en unik utrustning utvecklad för tennissporten. En tennisboll består av ett trycksatt gummiskydd och högkvalitativt tyg, vanligtvis en blandning av ull blandat med 35 procent nylon. Tennisbollar som används i tävlingar och turneringar är ljusgula, men i fritidsspel kan alla färger spelas.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga