Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Baller

Baller tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Baller-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Baller

Merkevarer av Baller

Typer racketballer

Frontenis baller

Racquetball er en kjent sport som spilles med en racket som ligner på en tennisracket og en ball. Opprinnelig ble sporten Frontenis spilt med den vanlige tennisballen, men med årene utviklet spillet seg. Fiberbelegget på tennisballer ble funnet å senke spillet og redusere sprett. Derfor, for å få fart på spillet, ble tøydekselet fjernet. I dag er racquetballballer laget av gummi, noe som har vist seg å få fart på spillet.

Padelballer

Padelballer kommer i to standardfarger som tennisballer: gul og hvit. Padelballer gir en sprett på 135 til 145 cm. Padelballer er mindre og har en størrelse mellom 2,5 og 2,75 tommer, men vekten på ballen er den samme mellom 2,2 og 2,2 oz. Dessuten er det indre laget av padleballen laget av gummi som har en svampaktig natur.

Ping pong baller

Ping pongballer er kuleformede baller laget spesielt for bordtennis. Avhengig av spillestilen og overflaten på bordet, kan pingpongballene velges i hvitt eller oransje. Plast er et mye billigere og mer allsidig materiale enn celluloid, som er mye brukt i ping pongballer. Babolat , Yonex , Black Crown , Dunlop og Salming er de ledende merkene som tilbyr høykvalitetsballer for racketsport.

Shuttlecocks

Det er to typer syntetiske fjerballer tilgjengelig på markedet: nylon og plast. Enten du er en nybegynner, middels eller avansert spiller, avhenger hvilken type skyttel du velger av ferdighetsnivået ditt. Og som nybegynner er det best å skaffe seg en syntetisk fjerbold da de varer mye lenger. Plastrattet er lett og slitesterkt.

Squashballer

Squashballer er vanligvis laget av gummi, spesielt rå butylgummi sammen med en blanding av andre syntetiske og naturlige materialer blandet inn i gummien. Squashballer er laget av to gummihalvdeler som klikker sammen. Luft slipper gradvis ut av ballen gjennom hele spillet, noe som får trykket på innsiden til å falle og miste sprett. Når du merker at ballen har sluttet å sprette, er det på tide å plukke opp en ny ball.

Tennisballer

En tennisball er et unikt utstyr utviklet for tennissporten. En tennisball består av et trykksatt gummideksel og stoff av høy kvalitet, vanligvis en blanding av ull blandet med 35 prosent nylon. Tennisballer som brukes i konkurranser og turneringer er knallgule, men i rekreasjonsspill kan alle farger spilles.