up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Ballen tennis en padel

Ballen tennis en padel

Vind een breed scala aan Ballen-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Ballen

Merken in Ballen

Soorten racketballen

Frontenis ballen

Racquetball is een beroemde sport die wordt gespeeld met een racket dat lijkt op een tennisracket en een bal. Oorspronkelijk werd de sport van Frontenis gespeeld met de gewone tennisbal, maar in de loop der jaren is het spel geëvolueerd. De vezelbekleding op tennisballen bleek het spel te vertragen en het stuiteren te verminderen. Daarom werd de stoffen hoes verwijderd om het spel te versnellen. Tegenwoordig zijn racketballballen gemaakt van rubber, waarvan is aangetoond dat het het spel versnelt.

Padelballen

Padelballen zijn er in twee standaardkleuren zoals tennisballen: geel en wit. Padelballen bieden een bounce van 135 tot 145 cm. Padelballen zijn kleiner en hebben een grootte tussen 2,5 en 2,75 inch, maar het gewicht van de bal is hetzelfde tussen 2,2 en 2,2 oz. Ook is de binnenlaag van de peddelbal gemaakt van rubber dat een sponsachtig karakter heeft.

Pingpongballen

Pingpongballen zijn bolvormige ballen die speciaal voor tafeltennis zijn gemaakt. Afhankelijk van de speelstijl en het oppervlak van de tafel kunnen de pingpongballen in wit of oranje worden gekozen. Plastic is een veel goedkoper en veelzijdiger materiaal dan celluloid, dat veel wordt gebruikt in pingpongballen. Babolat , Yonex , Black Crown , Dunlop en Salming zijn de toonaangevende merken die hoogwaardige ballen voor racketsporten aanbieden.

Shuttles

Er zijn twee soorten synthetische shuttles op de markt: nylon en plastic. Of je nu een beginner, gevorderde of gevorderde speler bent, het type shuttle dat je kiest hangt af van je vaardigheidsniveau. En als beginner kun je het beste een synthetische shuttle aanschaffen, omdat deze veel langer meegaat. Het kunststof stuurwiel is lichtgewicht en duurzaam.

Squashballen

Squashballen zijn over het algemeen gemaakt van rubber, met name ruw butylrubber, samen met een mengsel van andere synthetische en natuurlijke materialen die in het rubber zijn gemengd. Squashballen zijn gemaakt van twee rubberen helften die in elkaar klikken. Gedurende het spel ontsnapt er geleidelijk lucht uit de bal, waardoor de druk binnenin daalt en het stuiteren verloren gaat. Zodra je merkt dat de bal niet meer stuitert, is het tijd om een nieuwe bal op te pakken.

Tennisballen

Een tennisbal is een uniek stuk uitrusting dat is ontwikkeld voor de tennissport. Een tennisbal bestaat uit een onder druk staande rubberen hoes en hoogwaardige stof, meestal een mix van wol gemengd met 35 procent nylon. Tennisballen die in competities en toernooien worden gebruikt, zijn felgeel, maar in recreatieve spellen kan elke kleur worden gespeeld.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden