up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk tennis og padel

Elektronikk tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvorfor bruke en treningsmåler for å spille tennis?

Deksler og etuier

Deksler og etuier brukes for å gi tilstrekkelig lagringsplass for å oppbevare små nødvendigheter, smarte enheter eller andre dingser. De passer for de fleste enheter og smarttelefoner. Deksler kommer ofte med et beskyttende berøringsskjermvindu slik at du enkelt kan få tilgang til portene og knappene på smartenhetene dine. Dekslene og koffertene kommer med et tilpasningsdyktig armbelte som gir en sikrere, avslappet og riktig passform. Derfor er ermer og etuier avgjørende for oppbevaring av smarttelefoner og enheter mens du spiller tennis.

Smarte band

Smarte bånd er enheter for overvåking og sporing av treningsrelaterte beregninger som tilbakelagt distanse, kaloriforbrenning og i noen tilfeller hjertefrekvens. Smarte band styrer fokuset og eksponeringen av treningsprogrammene dine ved å oppmuntre og støtte deg til å nå dine fastsatte mål. Smarte band holder deg også dedikert til målene dine. Derfor, for tennisspillere, er det virkelig viktig å ha et kompatibelt smartband slik at de kan opprettholde kondisjonen. Smarte band er kjent blant både barn og voksne.

Reservedeler

Hver tennisspiller må opprettholde sin fysiske tilstand og velvære på høyeste nivå for å oppnå alle målene sine. Det er viktig at aktivitetsmålere kan hjelpe deg med å bestemme dine evner. Reservedeler til treningsutstyr er av mange typer, du kan velge de reservedelene som skal passe til ditt treningsutstyr. Noen ganger må du bytte stroppen på smartbåndene, beskytterne eller batteriene. For det målet kan du kjøpe reservedeler for treningsenheter fra kjente merker som Prince , Xiaomi , KSIX , Acme og Action Outdoor .

Klokker

Enten du spiller tennis eller følger en vanlig treningsplan, har klokker blitt en viktig del av vår daglige rutine. Smartklokker lar deg beregne varigheten av søvnen din, kommer ofte med Bluetooth alternativer, og tilbyr en rekke fordeler for å overvåke rutinen din. Smartklokker kommer også med en avslappet og myk reim som enkelt kan knyttes rundt håndleddet. Klokker er de mest nyttige enhetene for tennisspilleren fordi de hjelper til med å holde oversikt over spillets varighet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk