up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik tennis och paddel

Elektronik tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Varför använda en fitnesstracker för att spela tennis?

Omslag och fodral

Skal och fodral används för att ge tillräckligt med lagringsutrymme för att hålla dina småsaker, smarta enheter eller andra prylar. De är lämpliga för de flesta enheter och smartphones. Fodral kommer ofta med ett skyddande pekskärmsfönster så att du enkelt kan komma åt portarna och knapparna på dina smarta enheter. Skyddarna och fodralen kommer med ett anpassningsbart armbälte som ger en säkrare, avslappnad och korrekt passform. Därför är ärmar och fodral viktiga för att förvara smartphones och enheter medan du spelar tennis.

Smarta band

Smarta band är enheter för att övervaka och spåra konditionsrelaterade beräkningar som tillryggalagd sträcka, kaloriförbränning och i vissa fall hjärtfrekvens. Smarta band riktar fokus och exponering av dina träningsprogram genom att uppmuntra och stödja dig att nå dina uppsatta mål. Smarta band håller dig också dedikerad till dina mål. Därför är det verkligen viktigt för tennisspelare att ha ett kompatibelt smart band så att de kan behålla sin kondition. Smarta band är kända bland både barn och vuxna.

Reservdelar

Varje tennisspelare behöver behålla sin fysiska kondition och sitt välbefinnande på högsta nivå för att uppnå alla sina mål. Det är viktigt att aktivitetsspårare kan hjälpa dig att fastställa dina förmågor. Reservdelar till träningsutrustning är av många typer, du kan välja de reservdelar som ska passa din träningsutrustning. Ibland behöver du byta remmen på dina smartband, skydd eller batterier. För det målet kan du köpa reservdelar till träningsenheter från kända märken som Prince , Xiaomi , KSIX , Acme och Action Outdoor .

Klockor

Oavsett om du spelar tennis eller följer en vanlig träningsplan, har klockor blivit en viktig del av vår dagliga rutin. Smartwatches låter dig beräkna längden på din sömn, kommer ofta med Bluetooth alternativ och erbjuder en mängd fördelar för att övervaka din rutin. Smarta klockor kommer också med ett avslappnat och mjukt band som enkelt kan knytas runt handleden. Klockor är de mest användbara enheterna för tennisspelaren eftersom de hjälper till att hålla reda på spelets varaktighet.

clouse menu Stänga