up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vad är en Padel Overgrip?

Padel Overgrip

Padelracketar har ett lager av greppmaterial på handtaget skapat för att passa en relativt liten hand som kallas Padel Overgrip . Padel Overgrip är greppmaterialet som du skapar ovanför det väsentliga greppet. Ett Padel Overgrip används för att anpassa racketens grepp efter handens storlek. Padel Overgrip är tillverkad av ett lättare material som har en elastisk yta som gör den bekvämare att styra och Overgrip har endast lim på ändarna. Paddle Overgrip är vanligtvis gjord av gummi. Kombinationen av den elastiska ytan och justerbar stretch gör att du kan hålla Overgrip på plats medan du spelar.

Padel Overgrip 3 enheter

Padel Overgrips med 3 enheter är mikroperforerade med god vidhäftning som helt evakuerar svett och vatten. Dessa Overgrips ger maximal komfort och smidig kontakt med de mest utmanande greppen. Padel Overgrips med 3 enheter är gjorda av långvarigt syntetiskt material som ger en mjuk och behaglig touch. Den är vanligtvis sammansatt av 100 % polyuretan för intensiv användning. Du kan köpa 3 enheters Padel OvergripBabolat , Nox , Adidas , Joma och Varlion .

Padel Overgrip 60 enheter

Padel Overgrips med 60 enheter är gjorda av ventilerat poröst material som ger en genuin känsla i handen. Overgrip är känt bland många ledande spelare runt om i världen bara för sitt bättre grepp. Padel Overgrips med 60 enheter finns i 2 arrangemang: en perforerad och den andra utan perforeringar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga