Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Wilson

Wilson
Information för Wilson
Wilson är ett välrenommerat varumärke som har varit synonymt med sportexcellens i över ett sekel. Grundat 1913 av Thomas E. Wilson, har den amerikanska sportutrustningstillverkaren konsekvent levererat högkvalitativa produkter som möter de diversifierade behoven hos atleter och sportentusiaster. Wilsons engagemang för innovation och prestanda har gjort det till ett pålitligt namn inom olika sportdomäner, från tennis till squash, badminton och skovågssporter.
Med en rik historia av excellens och en dedikation till att driva gränserna för innovation har Wilson bestämt etablerat sig som ett ledande varumärke inom olika sportdomäner. Från racketar till skor och kläder fortsätter Wilson att ge atleter möjlighet att uppnå sitt bästa, vilket gör dem till ett pålitligt val för sportentusiaster över hela världen.

En arv av sportexcellens

Wilson squashracketar är konstruerade för att ge spelare en perfekt kombination av kraft, kontroll och precision. Tillverkade med den senaste tekniken och materialen är dessa racketar favoriter både för professionella och amatörer. Wilsons squashracketar ger en unik fördel på banan, som förbättrar spelarnas övergripande prestanda. Wilson badmintonracketar är utformade för att ge spelare en konkurrenskraftig fördel i den snabba världen av badminton. Med avancerade material och noggrann hantverk erbjuder dessa racketar exceptionell manövrerbarhet och kraft.
För skovågssportentusiaster erbjuder Wilson högpresterande skovågsracketar. Dessa racketar är anpassade för att möta de unika kraven hos skovågssporter. Wilson skovågsracketar är pålitliga av både professionella och amatörer, som levererar en överlägsen spelupplevelse. Wilson är en nyckelspelare i pickleballvärlden som erbjuder toppkvalitetspicklepaddlar för spelare på alla nivåer. Wilsons picklenappar är konstruerade för att maximera kontroll och kraft samtidigt som vibrationer och obehag minimeras.
För att komplettera sitt sortiment av racketar erbjuder Wilson ett diversifierat utbud av racketväskor. Dessa väskor är inte bara designade för att lagra och skydda dina racketar, utan även för bekvämlighet och stil. Med olika storlekar och design tillgängliga, Wilson racketväskor möter behoven hos alla sportentusiaster och säkerställer att utrustningen är säker och enkel att transportera. Wilsons dedikation att erbjuda en komplett sportupplevelse sträcker sig till skovågsfotbeklädnad. Wilson skovågsskor är konstruerade för att erbjuda exceptionellt grepp, stöd och komfort på banan.
Förutom utrustning erbjuder Wilson ett sortiment av tenniskläder designade för både stil och prestanda. Från skjortor och shorts till kjolar och klänningar är Wilsons tenniskläder gjorda av högkvalitativa material som transporterar bort fukt och erbjuder utmärkt andningsförmåga. Wilson tenniskläder garanterar att du ser och känner dig som bäst på banan.