up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Ballen

Padel Ballen

()
load

Hoe peddelballen kiezen?

Het kiezen van de juiste paddle bal is de eerste stap op je reis. Bij het kiezen van een padelbal moet je degene kiezen die het beste past bij je spelprestaties en je ervaringsniveau in het spel, of je nu een professional of een beginner bent. Ook de vorm van je racket speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een peddelbal.
Zoals eerder gezegd, hangt het af van hoe vaak je speelt en de stijl die je padel speelt bij het kiezen van de bal. Voor informele of recreatieve spellen kun je je alleen concentreren op de mate van bounce die de paddle bal biedt. Voor informele spelers zijn drukloze ballen de beste optie. De langzame rebound zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens het slaan.

Voor regelmatig oefenen moet je echter rekening houden met de duurzaamheid van de bal. Kwaliteits en duurzaamheidskenmerken zijn erg belangrijk omdat ze uw prestaties op het circuit zullen beïnvloeden. Voor reguliere en professionele spelers zijn drukballen de beste optie. Deze ballen stuiteren goed en hebben meer kracht.
Daarnaast moet je ook weten dat het verkeerd opbergen van je paddlebal schade kan veroorzaken. Ze kunnen snel lucht verliezen als ze niet op de juiste manier worden bewaard. Bewaar ze daarom op een koele, droge en donkere plaats. De beste kwaliteit padelballen koop je bij een doos padelballen van bekende merken als Black Crown , Salming en Drop Shot .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden