up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Babolat

Tennis rackets

Tennis rackets

Peddel rackets

Peddel rackets

Mannenkleding

Mannenkleding

Tennis mannen schoenen

Tennis mannen schoenen

Padel schoenen

Padel schoenen

Tassen

Tassen

Categorieën

Ballen

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Merchandising

Padel Rackets

Tassen

Tennis Rackets

Training

Alles( Babolat )

Nieuw

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Babolat

Babolat is een internationaal merk dat wereldwijd bekend staat om het produceren van racket sporten. Het merk specialiseert zich in hoogwaardige racket sporten, is het nummer één merk in de Verenigde Staten en komt op nummer twee in Japan voor het maken van tennisrackets. Babolat is een Frans merk dat in 1875 in Lyon is opgericht. Het begon als een klein familiebedrijf, dat later de grootste onderneming in racket sporten werd. Het merk staat bij professionele spelers bekend om zijn snaren en tennisrackets. Het vroege succes van het merk is te danken aan het ruwe materiaal dat wordt gebruikt bij het maken van racket snaren, dat natuurlijke darm heet.
Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en het innoveren van zijn producten is Babolat nu de keuze van kampioenen over de hele wereld. Het gebruikt geavanceerd grafiet voor het produceren van zijn producten, die veel resistenter zijn dan andere materialen. Tegenwoordig, wanneer tennis een wereldwijd fenomeen is geworden en het overal in de wereld aanwezig is en wordt gespeeld, is Babolat het meest voorkomende merk in de ogen van professionele spelers.
De Babolat tennisracket is ontworpen om je prestaties op hun best te verbeteren terwijl je van het spel geniet. Deze rackets zijn geweldige opties voor elke speler om goede controle en kracht te bieden en je voldoende zelfvertrouwen te geven om het spel als een professional te winnen. Het merk biedt een enorme reeks rackets voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf staat bekend om moderne Babolat rackets die met drie hoofdlijnen te kiezen vallen. Deze rackets bieden een snellere swing en kunnen verschillende topspins maken met sterke en snelle slagen.
Er is een speciale racket gemaakt voor tennis spelers. De Babolat Pure Drive is officieel één van de best verkopende tennisrackets. De reden hiervoor is de beste combinatie van kracht en controle die de speler krijgt om de beste grondslagen te slaan. Deze racket is ook een zeer goede en solide keuze voor beginners omdat het hen helpt hun spel krachtig te verbeteren. Het heeft een geschikt gewicht dat elke speler op het gevorderde niveau zoekt in een racket.
Verder biedt het merk ook schoenen en accessoires voor tennis. Babolat tennisschoenen zijn ontworpen met geavanceerde functies om de stabiliteit en het comfort van de schoenen te verbeteren. Het stijlvolle ontwerp en de innovatie maken ze perfect voor zware en plotselinge bewegingen tijdens het spel. Je kunt gemakkelijk al je spullen meenemen terwijl je ze veilig houdt met een Babolat tennistas. Deze tas kan je onafscheidelijke metgezel zijn in elke wedstrijd, want hij heeft voldoende ruimte om al je tennisspullen te houden en helpt je ze gemakkelijk te verplaatsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden