up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Training tennis en padel

Training tennis en padel

Vind een breed scala aan Training-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Training

Merken in Training

Welke uitrusting heb je nodig om te tennissen?

Accessoires

De basis en meest essentiële uitrusting die je nodig hebt om een tenniswedstrijd te spelen, is een tennisracket. Bovendien heb je andere accessoires nodig, zoals een scorebord, een scheidingslint, een ophaalbuis voor tennisballen, ballen en een net. Zorg ervoor dat je de juiste maat, het juiste gewicht en het juiste type accessoires hebt om het spel goed te spelen, want de juiste accessoires zijn een van de belangrijkste dingen in elk spel.

Behendigheidsladders

De behendigheidsladders zijn een belangrijk stuk uitrusting dat helpt bij trainingen en intensieve trainingssessies. De behendigheidsladders zijn ontworpen om atleten en sporters te helpen de techniek te leren om ze snel in verschillende richtingen te laten bewegen zonder hun voeten en enkels te beschadigen.

Manden

Het verzamelen van je tennisballen van de tennisbaan kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als de ballen overal verspreid liggen. Voor uw gemak is er een ophaalwiel voor tennisballen ontworpen door de fabrikanten om de spelers te helpen de ballen van de baan in een kooi te verzamelen zonder te bukken. Je kunt dan alle ballen in manden bewaren voor toekomstige spellen.

Flessen

Waterflessen zijn belangrijke benodigdheden die je nodig hebt om te tennissen. Tennis is een fysiek intense sport waarvoor je sterk en fysiek actief moet zijn. Tijdens en na de wedstrijd moet de speler veel water drinken om gehydrateerd te blijven. Om die reden zijn er sportwaterflessen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van sporters en atleten.

Kegels

Kegels zijn een ander essentieel onderdeel van de uitrusting die spelers nodig hebben om te oefenen. De kegels worden veel gebruikt door sporters om hun prestaties en balans te verbeteren. Deze kegels helpen de behendigheid te vergroten, een beter evenwicht te verbeteren, de stofwisseling te stimuleren, blessures te voorkomen en zijn een efficiënt trainingsalternatief.

Netten

Het tennisnet wordt in het midden van de baan opgesteld om de spelers van elkaar te scheiden. Het tennisnet is een horizontaal geplaatst gaasnet waar spelers tijdens een wedstrijd de bal overheen slaan. Het tennisnet verdeelt de baan gelijkmatig in twee helften. U kunt tennisnetten kopen van merken als Babolat , Asics , Nox , Adidas en Joma .

Pingpongtafels

Bij het kiezen van pingpongtafels moet u rekening houden met het speeloppervlak. Het is belangrijk om te kijken naar de dikte van het bovenoppervlak. Tafels met grotere dikte zijn van topkwaliteit. Over het algemeen varieert de dikte van de pingpongtafel van 12 mm tot 25 mm. Hoe meer de dikte van het oppervlak, hoe beter het zal zijn om te spelen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden