up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe tennisballen kiezen?

Onder druk staande versus niet onder druk staande tennisballen

Bij het kiezen van een tennisbal moet u er rekening mee houden dat sommige ballen onder druk staan en andere drukloos. Tennisballen onder druk worden gemaakt met behulp van een proces dat interne luchtdruk op de ballen uitoefent. Door deze druk stuitert de tennisbal vrij hoog. Tennisballen onder druk zijn de meest populaire en meest voorkomende soorten ballen die je op de markt kunt vinden. Tennisballen onder druk zijn de officiële ballen die worden gebruikt bij grote tennistoernooien.
Aan de andere kant hebben drukloze tennisballen geen perslucht in zich. Om die reden stuiteren ze niet zo hoog als ballen onder druk en zijn ze ook langzamer. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot en Softee maken en bieden tennisballen van de beste kwaliteit.

Tennisballen Reguliere service versus extra service

Extra sterke tennisballen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gebruiken meer nylon dan wol. Deze ballen geven meer voldoening dan gewone ballen, wat ook betekent dat ze op hardcourt iets langzamer bewegen en langer meegaan.
Reguliere tennisballen daarentegen zijn gemaakt met meer wol dan nylon. Deze ballen bewegen iets sneller en zijn minder sponzig, waardoor ze ideaal zijn voor zachtere ondergronden zoals klei of gras.

Professioneel versus kampioenschap tennisballen

Tot slot, het laatste maar belangrijkste punt om te onthouden bij het kiezen van tennisballen is dat je het onderscheid moet kennen tussen professionele en kampioensballen. Professionele ballen geven de speler over het algemeen een beter gevoel, maar zijn duurder. Championship tennisballen zijn duurzamer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden