up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Paddle Rackets

Overgrips

()
load

Wat is een Padel Overgrip?

Padel overgrip

Padelrackets hebben een laag gripmateriaal op het handvat dat is gemaakt om in een relatief kleine hand te passen, ook wel Padel Overgrip genoemd. De Padel Overgrip is het gripmateriaal dat je vaststelt boven de essentiële grip. Een Padel Overgrip wordt gebruikt om de grip van het racket aan te passen aan de grootte van de hand. De Padel Overgrip is gemaakt van een lichter materiaal met een elastisch oppervlak waardoor hij comfortabeler te bedienen is en de Overgrip heeft alleen lijm aan de uiteinden. De Paddle Overgrip is meestal gemaakt van rubber. Door de combinatie van het elastische oppervlak en de verstelbare stretch kun je de Overgrip op zijn plaats houden terwijl je speelt.

Padel Overgrip 3 Stuks

De 3 delige Padel Overgrips zijn microgeperforeerd met een gunstige hechting die zweet en water volledig afvoert. Deze Overgrips zorgen voor maximaal comfort en soepel contact met de meest uitdagende grips. De 3 delige Padel Overgrips zijn gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal dat zorgt voor een zachte en comfortabele touch. Het is meestal samengesteld uit 100% polyurethaan voor intensief gebruik. Je kunt de 3 delige Padel Overgrip kopen bij Babolat , Nox , Adidas , Joma en Varlion .

Padel Overgrip 60 Stuks

De 60 delige Padel Overgrips zijn gemaakt van geventileerd poreus materiaal dat een echt gevoel in de hand geeft. De Overgrip is bij veel toonaangevende spelers over de hele wereld beroemd vanwege zijn betere grip. De 60 delige Padel Overgrips bestaan in 2 uitvoeringen: Een geperforeerd en de tweede zonder perforaties.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden