up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

adidas

Padel rackets

Padel rackets

Damesschoenen

Damesschoenen

Vrouwenkleding

Vrouwenkleding

Tassen

Tassen

Mannenschoenen

Mannenschoenen

Herenkleding

Herenkleding

Categorieën

Ballen

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Merchandising

Padel Rackets

Tassen

Tennis Rackets

Training

Alles( adidas )

Nieuw

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

adidas

Adidas staat al sinds haar oprichting aan de voorhoede van de revolutie in sportkleding en schoenen. Opgericht in 1949 door Adolf Dassler, is Adidas gegroeid van een eenvoudig bierbrouwerijbedrijf uit Beieren tot een internationaal symbool van innovatie, prestatie en stijl. Met een toewijding aan het versterken van atleten op alle niveaus, blijft Adidas grenzen verleggen om innovatieve producten te creëren die sportervaringen versterken. Het kenmerkende logo van drie strepen van het merk is een symbool van kwaliteit, authenticiteit en onwankelbare toewijding aan de behoeften van atleten.
Bij Smashinn staat de samenvoeging van Adidas en tennisexcellence centraal. Adidas tennisschoenen vatten het erfgoed van de pioniersrol van het merk in technologie en ontwerp samen, waardoor spelers meer behendigheid en prestaties op de baan krijgen. Deze tennisschoenen zijn ontworpen met een combinatie van responsieve demping, stabiliteitsfuncties en duurzame materialen, gericht op zowel recreatieve spelers als professionele spelers die op zoek zijn naar een competitief voordeel. Adidas is een viering van sport, technologie en stijl. Met een rijke geschiedenis die is geworteld in passie en een vooruitstrevende aanpak voor innovatie blijft Adidas de wereld van tennis en padel vormgeven met zijn uitzonderlijke schoeisel.

Verhoog uw spel met iconische Adidas-sportkleding

Adidas biedt een gevarieerd aanbod aan mannen tennisschoenen dat aan elke speelstijl voldoet. Deze schoenen combineren stijlvolle esthetiek met geavanceerde technologieën, waardoor een optimale comfort en ondersteuning gewaarborgd wordt tijdens intense wedstrijden. Van klassieke ontwerpen tot moderne, prestatiegerichte modellen, omvatten Adidas mannen tennisschoenen de toewijding van het merk aan innovatie en stijl. Voor vrouwen die de tennissport domineren, biedt Adidas een collectie tennisschoenen die mode met functionaliteit harmoniseren. Deze schoenen bieden een perfecte pasvorm, lichtgewicht constructie en uitzonderlijke grip, waardoor vrouwelijke atleten met vertrouwen en gratie kunnen bewegen. Adidas vrouwen tennisschoenen geven spelers de mogelijkheid om hun individualiteit te uiten.
Ontworpen om de zwaarte van de tennissport aan te gaan, combineren Adidas tennisschoenen voor mannen ondersteunende functies met responsieve demping. Deze schoenen zijn nauwkeurig gemaakt om snelle laterale bewegingen te weerstaan ​​terwijl het comfort gedurende lange wedstrijden wordt behouden. Of het nu op klei, gras of hardcourt is, Adidas tennisschoenen voor mannen zijn een getuigenis van de toewijding van het merk aan prestatie-excellence. Adidas tennisschoenen voor vrouwen zijn afgestemd op de unieke behoeften van vrouwelijke atleten, waarbij stijl en substantie worden gecombineerd. Adidas zorgt ervoor dat elke vrouw die het veld betreedt zich krachtig voelt en klaar is om haar tegenstanders te verslaan. Erkennend de groeiende populariteit van Padel, heeft Adidas zijn kundigheid uitgebreid naar deze opwindende sport. Ontworpen om stabiliteit, grip en comfort te bieden, versterken Adidas Padel-schoenen de capaciteiten van spelers en stellen hen in staat om op het Padelveld uit te blinken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden