up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Welk type snaar moet ik gebruiken voor tennis?

Net zoals verschillende maten en gewichten van tennisrackets verschillende speelervaringen produceren, creëren verschillende soorten tennissnaren ook verschillende spin wanneer de bal ermee in contact komt. Bij het kiezen van snaren voor je tennisrackets zijn er vier factoren waarmee je rekening moet houden: kracht, controle, spin en comfort.

Controle

De snaar bepaalt ook de verblijftijd van de bal in de bodem van de snaar. Controlesnaren zijn perfect voor ervaren spelers die weten hoe ze hun eigen kracht moeten gebruiken en bepalen waar de bal heen gaat. Bedieningssnaren zijn meestal gemaakt van polyester en in veel gevallen nylon. U kunt snaren voor tennisrackets kopen van toonaangevende merken als Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop en Softee .

Kracht

De kracht van de snaren bepaalt hoe snel de bal het bed van snaren verlaat na contact. Junior spelers van wie de spieren nog niet volledig ontwikkeld zijn, gebruiken de snaren die helpen bij het verbeteren van kracht en controle. De powersnaren zijn gemaakt van natuurlijke darm, synthetische en nylon materialen.

Comfort

Comfort wordt gedefinieerd als de hoeveelheid impact die de snaar produceert wanneer deze contact maakt met de bal. Comfortsnaren zijn het beste voor senior spelers. Comfortveren zijn gemaakt van flexibele materialen zoals nylon.

Draai

De twist bepaalt hoeveel straling een snaar per minuut genereert wanneer deze contact maakt met de bal. Draaiende snaren zijn ideaal voor competitieve spelers die het de tegenstander moeilijk willen maken om de bal te laten stuiteren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden