up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Rennen

Rennen

Fitness

Fitness

Wielersport

Wielersport

Sensoren

Sensoren

accessoires

accessoires

Categorieën

Electronica

Alles( Polar )

Polar

Luisteren naar ons lichaam is één ding, maar begrijpen wat het ons vertelt is iets heel anders. Polar helpt je de essentie van je eigen training te begrijpen. Om dit te doen, is het gebaseerd op een combinatie van specialisatie in sport, fysiologie en elektronica enerzijds en een diep begrip van de behoeften van de atleet anderzijds. Sinds 1977 innoveert Polar en ontwikkelt het hartslagmeters met de hoogste nauwkeurigheid.

Polar horloges voor heren en dames hebben een GPS-systeem waarmee je jezelf kunt lokaliseren wanneer je buitenactiviteiten beoefent, zodat je ten volle van de ervaring kunt genieten. Elk model biedt verschillende gepersonaliseerde functies en kan ook worden gebruikt voor dagelijkse activiteiten en biedt een schat aan gezondheids- en zorggegevens die nuttig voor u zullen zijn. In plaats daarvan zijn de Polar Pacer en Polar Pacer Pro horlogemodellen sportmodellen die gespecialiseerd zijn in hardlopen met maximale innovatie, ze hebben een prestatietestfunctie en nog veel meer.

clouse menu Afronden