up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Rackets

Overgrips

()
load

Wat zijn tennis overgrips?

Overgrips zijn banden van stofachtig materiaal die zich om de handgreep van het racket wikkelen om tennissers een extra laag comfort, ondersteuning, stabiliteit en zweetabsorptie te bieden. Als je ervoor kiest om zonder overgrip te spelen, kan het oncomfortabel worden bij lange wedstrijden. Overgrips moeten na verloop van tijd vervangen worden. Ze zijn in bulk verkrijgbaar in rolvorm meestal een rol van 15 30 stuks en individuele eenheden.
Tennisovergrips zijn ontworpen met unieke materialen. Ze zien er vaak uit als stofachtige materialen, maar de meeste zijn kleverige, absorberende materialen. Wanneer je een racket koopt, wordt deze geleverd met een ingebouwde zwarte of witte overgrip. Om je comfort, dikte of zweetabsorptie te verbeteren, kun je de grip aanpassen door nog een overgrip toe te voegen. Overgrips zijn gemaakt van rubber of kunststof.
Er zijn tientallen toonaangevende merken op de markt, waaronder Babolat , Yonex , Varlion , Dunlop en Salming die een breed assortiment Overgrip 3 packs aanbieden. We kunnen ze echter onderverdelen in 3 hoofdcategorieën, droog, plakkerig en vol. Elk type overgrip biedt een uniek voordeel voor de speler. U kunt degene kiezen die het beste bij uw speelstijl en behoeften past.

Droge overgrips

Deze zijn geweldig voor spelers die veel zweten of in natte omstandigheden spelen. Droge overgrips zijn dunner en absorberen uitzonderlijk goed vocht.

Kleverige overgrips

Tacky overgrips voelen erg plakkerig aan. Ze zorgen voor een uitstekende grip op het racket. Ze gaan meestal langer mee dan een droge grip.

Overal

Deze overgrips bieden de voordelen van zowel droge als plakkerige grips. Ze zijn kleverig en absorberen goed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden