up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Tennis Rackets

Tennis Rackets

()
load

Hoe kies je een tennisracket?

Rackets zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting en het gebruik van de juiste kan een enorm verschil maken in uw prestaties en uw kansen om te winnen drastisch vergroten. Voordat u de juiste kiest, is het belangrijk om de onderdelen van een tennisracket te begrijpen.

Bladmaat: Het blad van een tennisracket is het gebied waar de snaren het oppervlak van het racket vormen. Het grotere bladformaat zorgt voor meer kracht, terwijl de kleinere bladformaat rackets je meer precisie en wendbaarheid geven.

Racketlengte: De lengte van het tennisracket varieert van 27 tot 29 inch. Een langer racket geeft je meer bereik, kracht en meer swinggewicht.

Racketgewicht: Het gewicht van een racket wordt gemeten in grammen of ounces zonder snaren. Een zwaarder racket is stabieler en krachtiger en geeft minder schokken door aan de handler. Aan de andere kant is een lichtgewicht racket gemakkelijker te bespelen en hoeft het bovenlichaam van de speler niet te worden belast zoals een zwaarder racket dat doet.

Balans: Het balanspunt wordt gedefinieerd waar het gewicht gelijkelijk wordt verdeeld tussen het racketblad en het handvat. Over het algemeen bevindt het balanspunt zich bij een gelijkmatig uitgebalanceerd racket in het midden van de lengte. U kunt tennisrackets kopen van topmerken als Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop en Prince .

Framestijfheid: De stijfheid van een racket kan worden bepaald door rekening te houden met de kracht, controle en comfort. Tegelijkertijd is het cruciaal op te merken dat elke speler stijfheid anders ervaart. Het is dus een kwestie van persoonlijke keuze welke framestijfheid je zou kiezen.

Gripmaat: Kies ten slotte de juiste gripmaat, omdat deze het niveau van comfort en handling van een racket bepaalt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden