up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Herstel en Zorg tennis en padel

Herstel en Zorg tennis en padel

Vind een breed scala aan Herstel en Zorg-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en Zorg

Merken in Herstel en Zorg

Tips voor een tennisherstel na de wedstrijd

Gewrichtsbeschermers

Gewrichtsbeschermers worden gebruikt om breuken en ongemak te beperken en om een snee of litteken te beschermen. De gewrichtsbeschermers zijn bolvormig met gestructureerde randen om kracht toe te laten.

Elektrostimulatoren

Elektrostimulatoren zijn gemaakt om het zenuwstelsel te manipuleren door middel van elektrische stimulatie. Elektrostimulatoren hebben baat bij het verzenden van elektrische signalen om spieren samen te drukken. Elektrostimulatoren worden vaak gebruikt voor lichaamstherapie om de spierstabiliteit te verbeteren of te behouden.

E.H.B.O.

EHBO is een pakket met benodigdheden en apparaten die worden gebruikt om onmiddellijke medische hulp te bieden. Eerste hulp kan verwondingen door verdere schade helpen voorkomen.

Zelfmassage en pressotherapie

Zelfmassage en pressotherapie kunnen pijn, kloppende en spierschokken helpen verlichten en stagnatie, kracht en lichaamsbewustzijn verbeteren, evenals de geestelijke gezondheid. Zelfmassage en pressotherapie verbeteren de doorbloeding en behouden de gezondheid en het comfort van het lichaam.

Sport crèmes

Sportcrèmes zijn balsems of crèmes die worden gebruikt om te herstellen van pijn en blessures die je kunt krijgen als je sport. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, wordt aanbevolen om het getroffen gebied te masseren. Je kunt sportcrèmes kopen bij Softee , K Swiss , Kelme , Powershot en Rock Tape .

Tapen om te oefenen

Verbanden wordt normaal gesproken gebruikt als een aanvullende of snelle techniek. Spelers gebruiken taping doorgaans als een verdedigingsmechanisme bij de vorming van een bestaande blessure. Enkele van de doelen van het verband zijn om de progressie van gebroken gewrichten te vergemakkelijken en om delicaat weefsel te beperken om ontstekingen te verminderen.

Meer over herstel:

Massagerollen en ballen: Massagerollen en ballen worden gebruikt om pijn en ontstekingen in de spieren te verlichten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden