Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Varlion

Over Varlion
Varlion is een gerenommeerd merk dat al meer dan drie decennia aan de top staat van de padel-sportindustrie. Varlion werd in 1993 opgericht in Spanje en Argentinië en heeft zichzelf als symbool van kwaliteit, innovatie en toewijding aan het padel-spel gevestigd. De toewijding van het merk aan excellentie heeft ervoor gezorgd dat het een perfect en gewild keuze is onder zowel professionele als amateur padel-spelers wereldwijd.
Varlions rijke geschiedenis en toewijding aan padel hebben zijn reputatie als een vooraanstaand merk in de wereld van padel-sporten versterkt. Of je nu op zoek bent naar topkwaliteit rackets, beschermende accessoires, stijlvolle tassen of comfortabele kleding, Varlion biedt een uitgebreide reeks producten die aansluiten bij de behoeften van padel-enthousiastelingen op alle niveaus van het spel. Met Varlion kun je je padel-spel met vertrouwen en stijl verhogen.

Varlion verhoogt het padel-spel met excellentie

Varlions passie voor padel is duidelijk te zien in het assortiment hoogwaardige padel-uitrusting en accessoires. Varlion Padel biedt een uitgebreide collectie rackets, tassen, hoezen, rugzakken en kleding, ontworpen om aan de diverse behoeften van padel-enthousiastelingen te voldoen. Varlions padel rackets zijn het hoogtepunt van vakmanschap, ontworpen om spelers uitzonderlijke controle, kracht en precisie op de baan te bieden. Met een breed scala aan modellen, kunnen spelers de perfecte racket kiezen die bij hun speelstijl en vaardigheidsniveau past. Varlion begrijpt het belang van het beschermen van waardevolle uitrusting. De Varlion Padel racket tassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen om de veiligheid en het gemak van het vervoer van rackets en andere essentiële items te garanderen. Deze tassen kunnen worden gebruikt als de perfecte ruimte om al je padel- en racket-benodigdheden veilig in één plek te bewaren met een mix van functionaliteit en mode. Voor extra bescherming biedt Varlion rackethoezen die rackets beschermen tegen stof, vocht en impact tijdens het transport of de opslag. Varlion racket hoezen zijn gemaakt van duurzame materialen om de levensduur van je geliefde rackets te garanderen.
Varlions padel rugzakken zijn een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor spelers onderweg. Ze bieden voldoende opbergruimte voor rackets, ballen, kleding en persoonlijke items. Varlion rugzakken zijn comfortabel om te dragen en ontworpen om aan de eisen van actieve padel-spelers te voldoen. Varlions toewijding aan excellentie strekt zich uit tot zijn kledinglijn. De Varlion mannenkleding collectie biedt comfortabele en stijlvolle kleding die speciaal is ontworpen voor de uitdagingen van padel. Van shirts met vochtregulerend vermogen tot duurzame shorts en comfortabele accessoires, Varlion zorgt ervoor dat spelers op hun best kunnen presteren terwijl ze er ook op hun best uitzien.