up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Tennismailat

Tennismailat

()
load

Kuinka valita tennismaila?

Mailat ovat tärkeä varuste, ja oikeanlaisen varusteen käyttäminen voi tehdä valtavan eron suoritustasi ja lisätä dramaattisesti voittomahdollisuuksiasi. Ennen kuin valitset oikean, on tärkeää ymmärtää tennismailan osat.

Pään koko: Tennismailan pää on alue, jossa kielet muodostavat mailan pinnan. Suurempi pääkoko tarjoaa enemmän tehoa, kun taas pienemmän pään mailat lisäävät tarkkuutta ja ohjattavuutta.

Mailan pituus: Tennismailan pituus vaihtelee välillä 27 29 tuumaa. Pidempi maila antaa sinulle enemmän kantamaa, tehoa ja enemmän keinupainoa.

Mailan paino: Mailan paino mitataan grammoina tai unsseina ilman naruja. Raskaampi maila on vakaampi ja tehokkaampi ja siirtää vähemmän iskuja ohjaajaan. Toisaalta kevyt maila on helpompi pelata, eikä se välttämättä rasita pelaajan ylävartaloa niin kuin raskaampi maila.

Tasapaino: Tasapainopiste määritellään, jossa paino jaetaan tasan mailan pään ja kahvan välillä. Yleensä tasaisesti tasapainotetussa mailassa tasapainopiste on sen pituuden keskellä. Voit ostaa tennismailoja huippumerkeiltä, kuten Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop ja Prince .

Rungon jäykkyys: Mailan jäykkyys voidaan määrittää ottamalla huomioon sen teho, hallinta ja mukavuus. Samalla on tärkeää huomata, että jokainen pelaaja kokee jäykkyyden eri tavalla. On siis henkilökohtainen valinta minkä rungon jäykkyyden valitset.

Kädensijan koko: Valitse lopuksi oikea kahvan koko, sillä se määrittää mailan mukavuuden ja käsittelyn tason.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje