Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lacoste

Lacoste
Information för Lacoste
Lacoste, en berömd fransk modemärke, har varit synonymt med sophistication, stil och excellens sedan dess tillkomst 1933. Lacoste blev pionjären för modern sportklädsel, som kombinerar prestanda, bekvämlighet och oemotståndlig elegans.
Lacoste, som finns tillgängligt hos Smashinn, återspeglar den perfekta kombinationen av sportkläder och elegans. Med sina ikoniska pikéskjortor, mångsidiga tenniskläder, sofistikerade väskor och stilfulla skor fortsätter Lacoste att definiera tidlös mode som överförs mellan generationer. Oavsett om du är på tennisbanan eller i vardagen ger Lacoste individer självförtroende, komfort och varaktig stil.

Lacoste lyfter sportkläder med tidlös elegans

Den Lacoste polo-skjortan är en ikonisk plagg som revolutionerade modevärlden. René Lacoste designade den för att lösa problemet med traditionell tennisbeklädnad, och skapade en kortärmad, lätt och andningsbar skjorta tillverkad av innovativ piké-bomullstyg. Lacoste polo-skjortan, en grundsten i alla garderober, kombinerar lätt sportig estetik med en touch av sofistikation. Känd för sin exceptionella hantverk, detaljrikedom och oslagbar passform, fortsätter Lacoste polo-skjortan att vara ett symbol för förfinad casualwear. Lacoste tennisskjortor återspeglar märkets engagemang för excellens på och utanför tennisbanan. Tillverkade av avancerade tyger och innovativa tekniker, erbjuder dessa skjortor en optimal andning, fukttransporterande egenskaper och rörelsefrihet. Med deras släta designs och moderna silhuetter lyfter Lacoste tennisskjortor din spel medan du ser stilig och säker ut. Lacoste tennis-kläder omfattar ett utbud av plagg som är designade för atleter som strävar efter både funktion och mode.
Lacoste skor epitomiserar fransk sofistikation och hantverk. Från klassiska sneakers till formella skor erbjuder Lacoste ett mångsidigt sortiment skor som kombinerar tidlös stil med exceptionell komfort. Lacoste skor för män sträcker sig från sportiga sneakers till polerade loafers, Lacoste uppfyller diverse preferenser och säkerställer att män kan gå ut i stil för alla tillfällen. Lacoste skor för kvinnor fångar essensen av oemotståndlig femininitet. Oavsett om det är chic sneakers, eleganta balettskor eller fashionabla klackar erbjuder Lacoste ett utbud av stilar som kombinerar komfort och grace. Med sina fina detaljer, oöverträffade kvalitet och tidlösa designs lyfter Lacoste skor för kvinnor varje outfit med en touch av fransk charm.
Lacoste tennis sneakers kombinerar högpresterande egenskaper med trendiga estetik. Konstruerade för att ge stabilitet, smidighet och överlägsen greppkraft på tennisbanan, har dessa sneakers moderna designs och färgstarka färger. Lacostes engagemang för excellens säkerställer att tennisspelare kan prestera på sitt bästa medan de visar upp sin unika stil. Lacoste väskor kombinerar praktiskhet med förfining. Tillverkade av premiummaterial, erbjuder dessa väskor generös förvaring och genomtänkta fack för att rymma alla dina essentiella föremål. Med sina släta och minimalistiska designs kompletterar Lacoste väskor lätt varje outfit med en touch av fransk charm. Lacoste skor för tennis kombinerar högpresterande egenskaper med trendiga estetik. Konstruerade för att ge stabilitet, smidighet och överlägsen greppkraft på tennisbanan, har dessa sneakers moderna designs och färgstarka färger. Lacostes engagemang för excellens säkerställer att tennisspelare kan prestera på sitt bästa medan de visar upp sin unika stil. Lacoste väskor kombinerar praktiskhet med förfining. Tillverkade av premiummaterial, erbjuder dessa väskor generös förvaring och genomtänkta fack för att rymma alla dina essentiella föremål. Med sina släta och minimalistiska designs kompletterar Lacoste väskor lätt varje outfit med en touch av fransk charm.