Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Joma

Joma
Information för Joma
Joma är ett berömt spanskt varumärke grundat 1965. Grundaren av detta varumärke är Fructuoso López. Det fokuserar på att skapa och uppnå excellence inom sportkläder. Det har fått ett rykte för att tillhandahålla de bästa sportprodukterna världen över. De utvecklar produkterna med beaktande av komfort, funktion och stil. Fitnessexperter och atleter litar på detta varumärke på grund av deras kvalitetsprodukter. Joma är en ledande online-sportåterförsäljare som ökar tillgängligheten till sina moderna produkter, säkerställer att individer kan uppnå sina fysiska mål med stil.

Smashinn är den ledande butiken där du kan köpa alla sportprodukter från Joma-varumärket. Butiken erbjuder en unik samling av herr- och damkläder för tennis, barnkläder för tennis, tennis skor, paddelracketar och mycket mer. Butiken fungerar som den bästa tjänsteleverantören för dem som älskar sport. Smashinn har Joma-produkter som markerar dedikation och kärlek hos atleter och professionella. Varumärket inspirerar dem och hjälper dem att ge sitt bästa och uppnå sina mål.

Jomas samling av tenniskläder och tillbehör

Joma tennis-samlingen är välkänd över hela världen. Människor älskar dessa tennisprodukter på grund av deras kvalitet och hållbarhet. Dessa produkter hjälper dem att ställa sina mål högt och hjälper dem att visa sin bästa version i prestanda. Varumärket designar Joma-tennisskor för att hålla fötterna avslappnade under långa matcher eller träningspass. Dessa skor har paddning och dämpning på rätt ställen för att erbjuda komfort hela spelet igenom. Tennis innebär fysiska aktiviteter och prestanda kan svettas, så teamet gjorde Joma-tenniskläder med andningsbara material för en avslappnad spelupplevelse. Denna klädsel har andningsbara tyger som transporterar bort fukt och håller kroppen sval och torr. Joma-tenniskläder finns i olika storlekar för att säkerställa rätt passform och tillåta naturliga rörelser på banan. Joma-padelracket har hårdhet kategoriserad enligt kontroll, kraft och komfort. De gjorde racketarna med högkvalitativa material och avancerade tillverkningsmetoder. Joma-tenniskläder för kvinnor har inbyggd UV-skydd för att skydda spelare från solens farliga strålar, vilket är särskilt viktigt för utomhusspel. Joma-tenniskläder för män är hållbara och pålitliga för att klara den fysiska ansträngningen som spelet kräver, inklusive snabba rörelser och förmodligen kontakt med ytor. Joma-tenniskläder för barn är skapade på ett sätt som reflekterar personlig stil och erbjuder fysiska egenskaper enligt barnens preferenser och smaker.