up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård tennis och paddel

Återhämtning och Vård tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Tips för återhämtning efter matchen

Artikulära skydd

Ledskydd används för att begränsa frakturer och obehag och för att skydda ett område med skärsår eller ärr. De artikulära skydden är sfäriska med strukturerade kanter för att skapa utrymme för kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer är gjorda för att manipulera nervsystemet genom elektrisk stimulering. Elektrostimulatorer drar nytta av att skicka elektriska signaler för att komprimera muskler. Elektrostimulatorer används ofta för kroppsterapi för att förbättra eller bibehålla muskelstabilitet.

Första hjälpen

Första hjälpen är ett paket med nödvändigheter och apparater som används för att ge omedelbar medicinsk hjälp. Första hjälpen kan hjälpa till att förhindra skador från ytterligare skador.

Självmassage och pressoterapi

Självmassage och pressoterapi kan hjälpa till att lindra smärta, bultande och muskelchock, och förbättra stagnation, styrka och kroppsmedvetenhet, såväl som mental hälsa. Självmassage och pressoterapi förbättrar blodflödet och upprätthåller kroppens hälsa och komfort.

Sportkrämer

Sportkrämer är balsam eller krämer som används för att återhämta sig från smärta och skador som du kan få när du idrottar. När det appliceras på huden rekommenderas det att massera det drabbade området. Du kan köpa sportkrämer från Softee , K Swiss , Kelme , Powershot och Rock Tape .

Tejpa för träning

Bandage används normalt som en komplementär eller snabb teknik. Spelare använder vanligtvis tejpning som en defensiv mekanism i bildandet av en befintlig skada. Några av syftena med bandaget är att underlätta utvecklingen av trasiga leder och att begränsa känslig vävnad för att minska inflammation.

Mer om återhämtning:

Massagerullar och kulor: Massagerullar och bollar används för att lindra smärta och inflammation i musklerna.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga