up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Näring tennis och paddel

Näring tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Näring-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Näring

Märken i Näring

Hur väljer man bra näring för idrottare?

En balanserad kost och en hälsosam livsstil som inkluderar god sömnhygien räcker för att ge dig den energi du behöver för dina dagliga aktiviteter. Men idrottare kräver mer av sina kroppar för att uppnå toppprestationer, så dessa människor behöver en energikick genom olika näringsämnen och kosttillskott gjorda med deras sportbehov i åtanke. K Swiss , Softee och Victory Endurance är de främsta varumärkena som erbjuder ett brett utbud av sporttillskott.

Mat, barer, energigeler och kosttillskott

Oavsett om du letar efter ett hälsosamt mellanmål som du kan ta med dig för att behålla muskelmassan, eller några improviserade alternativ för att hjälpa dig mellan måltiderna, är energibarer det bästa alternativet för dina kost eller näringsbehov. Dessutom är energigeler kolhydratrika geler som ger extra boost och energi för träning. De är gjorda av en blandning av sockerarter, vanligtvis maltodextrin och fruktos, och är förskrivna för vuxna och idrottare. Kosttillskott är idealiska för att ge extra kalorier till idrottare som behöver gå upp i vikt eller åtgärda en viss näringsbrist.

Kosttillskott

Ett kosttillskott kan vara ett piller, kapsel, tablett, pulver eller vätska avsett att komplettera kosten. Kosttillskott är gjorda av rika ingredienser som kan hjälpa dig att få i dig tillräckliga mängder viktiga näringsämnen. Idrottare kan förbise att äta näringsrik mat. Även om sporttillskott inte kan ersätta näringsvärdena i en mängd olika livsmedel som är viktiga för en hälsosam kost, kan de tillgodose dina kostbehov. I grund och botten är kosttillskott produkter som föreslås för att komplettera kosten.

Drycker och blandare

Sportdrycker och mixers ger idrottare den energikick de behöver under och efter all aktivitet. Dessa drycker är designade för att snabbt ersätta och möta din kropps vätskebehov och öka blodsockernivåerna glukos. För hårt arbetande idrottare har sportdrycker och blandare undersökts omfattande och har visat sig vara ett utmärkt alternativ till vatten. Under intensiv sportträning, matcher eller aerob träning behöver kroppen en bra källa till bränsle, som är kolhydrater. På grund av effektiviteten i energiöverföringen till trötta muskler är sportdrycker det idealiska valet för att förse din kropp med kolhydrater, elektrolyter och vätskor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga