Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Puma

Puma
Information för Puma
Puma är utan tvekan en välrenommerad sport- och livsstilsmärke som har etablerat ett bestående avtryck globalt inom sportutrustning och kläder. Grundat 1948 av Rudolf Dassler, har märket ständigt förespråkat innovation och stil, vilket gör det till ett uppskattat val bland idrottare och entusiaster världen över. Pumas ikoniska logotyp, den hoppande kattdjuret, symboliserar snabbhet, styrka och dynamik – kvaliteter som är inneboende i deras produkter. Under decennier har Puma smidigt förenat prestanda och mode, vilket skapat en unik identitet som överskrider gränser.
Hos Smashinn erbjuder Puma en utvald samling som förkroppsligar märkets etos – där prestanda möter stil, och idrottare blir mästare. Med Puma vid din sida, besegra paddletenniscourten och omdefiniera din idrottsresa. Utformad med material som transporterar bort fukt och ergonomiska designs, säkerställer denna samling obehindrad rörelse samtidigt som den håller dig torr. Fusionen av livliga färger och eleganta designs låter dig göra ett uttalande samtidigt som du fokuserar på spelet.

Förhöj din paddletennisupplevelse med Puma

Förhöj din paddletennis med Pumas snitsiga linje av paddlekläder. Puma paddlekläder är speciellt designade för optimal prestanda och komfort. Dessutom förenas teknik och stil smidigt för att öka självförtroendet. Stig ut på banan med ett övertag med Puma paddlekläder för män. Sydda till perfektion, kombinerar dessa kläder funktion och mode, så att du kan spela ditt bästa samtidigt som du utstrålar elegans. Låt din skicklighet ta över paddletenniscourten med Puma paddlekläder för kvinnor. Från andningsbara toppar till flexibla kjolar, förkroppsligar Pumas sortiment för kvinnor värdighet i rörelse.
Introducera nästa generation för glädjen av paddletennis med Puma paddlekläder för barn. Tillverkade för att uppfylla de behov som unga idrottare har, levererar denna linje komfort och hållbarhet. Med lekfulla designs och pålitlig prestanda kan barnen fokusera på spelet och ha roligt samtidigt. Skapa en stark grund på banan med Puma paddle-skor. Utformad för att ge superior grepp och stöd, förbättrar dessa skor din snabbhet och stabilitet. Äktenskapet mellan stil och funktion säkerställer att du stiger ut på banan med självförtroende och finess.
Upplev den perfekta kombinationen av kraft och precision med Pumas paddleblad. Tillverkade med avancerade material och teknik, erbjuder dessa blad exceptionell kontroll och respons. Känd för sin dedikation till att skapa toppklassig utrustning, förväntar sig att märket har samma nivå av innovation och kvalitet i Puma paddletennis-arenan. Med ett sortiment som omfattar kläder, skor och blad, möjliggör Puma för spelare med alla kunskapsnivåer att driva sina gränser och omfamna sin passion för sporten.