Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Merchandising

Merchandising tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Merchandising-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Merchandising

Märken i Merchandising

Hur väljer man en present till en tennisälskare?

Fanshopen är en typ av butik som har officiellt licensierade varor för sportfantaster och älskare. Dessa butiker erbjuder föremål från olika sportlag som är intressanta för fansen. Fans av olika idrottslag gillar alltid att köpa föremål relaterade till deras favoritlag eller deras favoritspelare. Tennisfansbutiker inkluderar alla föremål som tröjor, muggar, nyckelringar och många andra saker. Fanbutikerna blir mer berömmelse i allmänheten dag för dag. Du kan hitta presenter till tennisälskare från märken som Babolat , Dunlop , Head och Oakley .

Nyckelringar

En nyckelring är en liten stålcirkel eller kedja som många nycklar kan fästas på. Nyckelringar finns i olika storlekar och utföranden. Nuförtiden är det vanligt att du har alla element på din nyckelring som representerar eller gillar dig, till exempel en minitennisboll. Personifiera din nyckelring med det du gillar bäst.

Koppar

Muggar används ofta för att dricka varma drycker, som kaffe, varm choklad eller mjölk. Muggar har vanligtvis handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av muggar. Vanligtvis innehåller en kopp mellan 240 och 350 ml dryck. Människor föredrar ofta att köpa personliga muggar , till exempel muggar som har en bild på sin favoritstjärna eller muggar relaterade till deras favoritsporter. Du kan också ge dessa typer av muggar till dina nära och kära.

Plånböcker

En plånbok är en platt väska eller handväska som kan användas för att lagra små privata saker som papperspengar, kreditkort, ID kort, foton och mer. Plånböckerna finns också i många olika utföranden och du kan välja den plånbok som du gillar bäst. Plånböcker är också ett väldigt personligt föremål som du kommer att välja utifrån din smak.