Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Yonex

Information för Yonex
Yonex är ett japanskt sportförrådsföretag, grundat 1946. Yonex tillverkar tennis-, badminton-, golf- och löpekit och kläder. Yonex är engagerat i innovation och forskning och utveckling och investerar stort i de senaste teknologierna för att producera prestandahöjande sportutrustning. Du hittar den bästa utrustningen för badminton och tennis som racketar, fjädrar, bollar, väskor. Också, Yonex gör atletiska skor och kläder för män, kvinnor och barn, som t-shirts, jackor, kjolar, leggings, hattar, shorts och hoodies.

Yonex är den bästa märket för badminton

Yonex tennisracketar passar spelare av alla äventyrsnivåer, från nybörjare till professionella. Också, många mest lovande och expert spelare av alla generationer har använt Yonex tennisracketar, så det visar sin stora kvalitet. Det finns vanligtvis fyra typer av Yonex badmintonracket: Flexibel (eller Hi-Flex), Medium, Stift och Extra Stift.
Yonex är känt för sina isometriska rackethuvuden, som är enkla jämfört med den traditionella ovala formen. Yonex racketar är lämpliga för spelare från nybörjare till professionella på alla erfarenhetsnivåer.
Yonex badmintonskor är en av de finaste märkena av badmintonskor. De levererar alla skyddsfunktioner för vristförmåner, återställning, anti-rollhjälp, etc. De är avslappnande, andningsbara och hållbara. Yonex gör ständigt bra kvalitetsprodukter. Yonex tennisskor är de perfekta skorna för expert spelare. De är gjorda för mäns och kvinnors matcher eller träning.
Yonex tennisväskor är utformade för att hålla de viktigaste sakerna för att agera på och utanför planen. Yonex skor är kända för sina högkvalitativa produkter och kreativa design. Yonex är en berömd sportmärke.
Yonex är också engagerat i hållbarhet och har implementerat en rad initiativ för att minska sin miljöpåverkan, till exempel genom att använda återvunna material i sina produkter och minska energianvändningen i sina produktionsprocesser.