up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Bollar

Tennisbollar

()
load

Hur väljer man tennisbollar?

Trycksatta vs icke trycksatta tennisbollar

När du väljer tennisboll bör du vara bekant med att vissa bollar är trycksatta medan andra är trycklösa. Trycksatta tennisbollar tillverkas med en process som applicerar inre lufttryck på bollarna. Detta tryck får tennisbollen att studsa ganska högt. Trycksatta tennisbollar är de populäraste och vanligaste typerna av bollar du kan hitta på marknaden. Trycksatta tennisbollar är de officiella bollarna som används i stora tennisturneringar.
Å andra sidan har trycklösa tennisbollar inte tryckluft inuti sig. Av den anledningen studsar de inte lika högt som trycksatta bollar , och de är också långsammare. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot och Softee gör och erbjuder tennisbollar av bästa kvalitet.

Tennisbollar Vanlig service vs extra service

Extra starka tennisbollar är gjorda av högkvalitativa material och använder mer nylon än ull. Dessa bollar ger en mer tillfredsställande upplevelse än vanliga bollar, vilket också innebär att de rör sig lite långsammare på hårda banor och håller längre.
Vanliga service tennisbollar , å andra sidan, är gjorda av mer ull än nylon. Dessa bollar rör sig lite snabbare och är mindre svampiga, vilket gör dem idealiska för mjukare ytor som lera eller gräs.

Professionella vs Championship tennisbollar

Slutligen, den sista men viktigaste punkten att komma ihåg när du väljer tennisbollar är att du behöver känna till skillnaden mellan professionella och mästerskapstennisbollar. Professionella bollar ger generellt spelaren en bättre känsla, men är dyrare. Championship tennisbollar är mer hållbara.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga