up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Träning tennis och paddel

Träning tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Träning-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träning

Märken i Träning

Vilken utrustning behöver du för att spela tennis?

Tillbehör

Den grundläggande och viktigaste utrustningen du behöver för att spela en tennismatch är ett tennisracket. Dessutom behöver du andra tillbehör som en resultattavla, ett avgränsningsband, ett pickuprör för tennisbollar, bollar och ett nät. Se till att du har rätt storlek, vikt och typ av tillbehör för att spela spelet ordentligt eftersom rätt tillbehör är en av de viktigaste sakerna i alla spel.

Agility Stegar

Agility stegen är en viktig redskap som hjälper till vid träning och intensiva träningspass. Agility stegen är designade för att hjälpa idrottare och idrottare att lära sig tekniken för att få dem att röra sig i olika riktningar snabbt utan att skada deras fötter och vrister.

Korgar

Att samla dina tennisbollar från tennisbanan kan vara en svår uppgift, speciellt när bollarna är utspridda överallt. För din enkelhet är ett pickuphjul för tennisboll designat av tillverkarna för att hjälpa spelarna att samla bollarna från banan i en bur utan att böja sig. Du kan sedan förvara alla bollar i korgar för framtida spel.

Flaskor

Vattenflaskor är viktig utrustning som du behöver för att spela tennis. Tennis är en fysiskt intensiv sport som kräver att du är stark och fysiskt aktiv. Under och efter matchen behöver spelaren dricka mycket vatten för att hålla dem hydrerade. Av den anledningen finns det sportvattenflaskor som är målmedvetet utformade för att möta hydratiseringsbehoven hos idrottare och idrottare.

Kottar

Koner är en annan viktig utrustning som spelare behöver för att öva. Konerna används i stor utsträckning av idrottare för att förbättra sin prestation och balans. Dessa koner hjälper till att öka smidigheten, bättre balans, öka ämnesomsättningen, hjälpa till att förebygga skador och är ett effektivt träningsalternativ.

Nät

Tennisnätet sätts upp mitt på banan för att skilja spelarna åt. Tennisnätet är ett nät som är installerat horisontellt som spelarna slår bollen över under en match. Tennisnätet delar banan jämnt i två halvor. Du kan köpa tennisnät från märken som Babolat , Asics , Nox , Adidas och Joma .

Pingisbord

När du väljer pingisbord måste du ta hänsyn till spelytan. Det är viktigt att leta efter tjockleken på den övre ytan. Bord med större tjocklek är av högsta kvalitet. I allmänhet varierar pingisbordets tjocklek från 12 mm till 25 mm. Ju mer tjockleken på ytan är, desto bättre blir den för lek.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga