up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Bollar

Padelbollar

()
load

Hur väljer man paddelbollar?

Att välja rätt paddelboll är det första steget på din resa. När du väljer en padelboll måste du välja den som bäst passar din prestation när du spelar och din erfarenhetsnivå i spelet, oavsett om du är proffs eller nybörjare. Formen på ditt racket spelar också en viktig roll i valet av en paddelboll.
Som sagt tidigare beror det på hur ofta du spelar och vilken stil du spelar padel när du väljer boll. För vardags eller fritidsspel kan du bara fokusera på graden av studs som paddelbollen erbjuder. För tillfälliga spelare skulle trycklösa bollar vara det bästa alternativet. Den långsamma returen får dig att känna dig bekväm när du slår.

Men för regelbunden träning måste du ta hänsyn till bollens hållbarhet. Kvalitets och hållbarhetsfunktioner är mycket viktiga eftersom de kommer att påverka din prestation på banan. För vanliga och professionella spelare är tryckbollar det bästa alternativet. Dessa bollar ger en bra studs och har mer kraft.
Dessutom bör du också veta att felaktig förvaring av din paddelboll kan orsaka skada. De kan snabbt tappa luft om de inte förvaras på rätt sätt. Därför bör du förvara dem på en sval, torr och mörk plats. Du kan köpa padelbollar av bästa kvalitet med en låda med padelkulor från välkända märken som Black Crown , Salming , och Drop Shot .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga