up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Junior Våddragt Reef Shark

Mako Junior Våddragt Reef Shark

Mako Junior Våddragt Reef Shark

Mako Junior Våddragt Reef Shark

plus
Mako

Mako Junior Våddragt Reef Shark

Produktbeskrivelse Mako Junior Våddragt Reef Shark

Vi har omarbejdet Genesis for at give en ydeevne, overkommelig og holdbar våddragt til unge triatlon- og åbent vand svømningsentusiaster. Reef Shark våddragt er konstrueret med kun Yamamoto neopren.På udkig efter Mako Junior Våddragt Reef Shark? Kig ikke mere! swiminn tilbyder et stort udvalg i Dragter modeller. Opdag vores nye Dragter og tilbehør tilbud, hos swiminn. Lavet af Mako, dette Dragter produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Mako Junior Våddragt Reef Shark

Anbefalet niveau
Begynder
Tykkelse
3 mm
Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Svømning
Triatlon
Alder
Junior
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Svømning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up