up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Shorty LS1

Mako Shorty LS1

plus
Mako

Mako Shorty LS1

Produktbeskrivelse Mako Shorty LS1

Vi ønskede at udvikle en dragt til Swimrun, der er perfekt tilpasset denne voksende og mangfoldige sport. LS1, med det lave prispunkt, korte ærmer og reducerede neoprentykkelser er velegnet til løb og træning i de varmere måneder af året.

LS1-dragt giver anti-gnider under armene og mellem benene, forstærket bundflade og varemærket Mako Ultra stretch skuldre. Vi ved, at vores kulør har det, der kræves for at hjælpe dig gennem din kortere eller sommer Swimrun løb og træning.

Ekstra præmie funktioner inkluderer fuld front og bag lynlås en af ​​de eneste dragter til dette pris punkt at tilbyde begge giver dig mulighed for flere muligheder for løbens løbeben. Du kan tage af og lægge på din kjole med et blik i øjet eller bare åbne fronten eller bagsiden for lidt ventilation - valget er dit! Du finder en stor baglomme til din ernæring og andre nødvendige genstande og en mindre frontlomme til din GPS eller nøgler. Plus en sikkerhedsfløjte knyttet til markøren på den forreste lynlås.

Hals, arme og skuldre: 1,5 mm glatskinnet SCS Neoprene + strækjersey.

Armhuler: 1,5 mm neopren med glat jersey udvendigt for at reducere friktionen under løb

Frontpanel og lår: 2 mm glat skinn Neoprene + blødt indvendigt trøje til komfort.

Bagpanel: 2 mm glat skind Neoprene + blødt indvendigt trøje til komfort.

Nederste og bageste lår: 2mm neopren med hård trøje ydre for at beskytte din kjole, når du glider ind og kommer ud af vandet.

Lommer: 1 stor bag og 1 lille front

Lynlås: bag og forreste

Fås i mænds og kvinders udskæringer.


Er du vild med Mako Shorty LS1? Kig i vores svømning afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Dragter og tilbehør, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye svømning produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Dragter og tilbehør, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Mako Shorty LS1

Anbefalet niveau
Øvet
Tykkelse
2 mm
Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne
Lynlås position
foran
Anbefalet Brug
Swimrun

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up