up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

plus
Bresser

Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Product beschrijving Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Met de BRESSER Venus 76/700 AZ spiegeltelescoop kunnen beginners snel en eenvoudig hun eigen sterrenkijkuren beleven. Met de complete set ben je uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je eigen hemelobservaties: een astronomische spiegeltelescoop met 76 mm diafragma en 700 mm brandpuntsafstand, een azimutale montering, een statief en uitgebreide accessoires. En om een succesvolle start in de astronomie te garanderen, is het systeem zeer gebruiksvriendelijk - de perfecte eerste telescoop voor beginners!
Gevestigde technologie voor een gemakkelijke start - de telescoop
Met deze instaptelescoop kun je de nachtelijke hemel bewonderen door een klassieke Newtoniaanse reflector. Een beetje verrassend voor beginners in de sterrenkunde: bij dit type kijk je niet naar de achterkant van de telescoop, maar naar voren en naar de zijkant. Het voordeel: zelfs als de telescoopopening verticaal naar de hemel is gericht, kunt u uw ontdekkingen zeer comfortabel doen. Je hoeft niet te bukken! Daarnaast is de Newtoniaanse reflector zeer eenvoudig in gebruik. Ook de optiek van dit type reflectortelescopen is indrukwekkend, omdat ze vrij zijn van chromatische aberraties - wat resulteert in altijd goede beeldeigenschappen.
Een scherp beeld met goed contrast - dat bereikt de Venus-reflectortelescoop met zijn grote brandpuntsafstand van ongeveer 1 op 9,2 (F/9.2 - berekend uit 76 mm diafragma en 700 mm brandpuntsafstand). Dankzij de lange brandpuntsafstand laat de telescoop voor beginners je de maan, zon, planeten, open sterrenhopen en bolvormige sterrenhopen op een bijzonder indrukwekkende manier zien. En dit alles bij een vergroting tot wel 150x in echt scherpe beelden! Technisch gezien kun je nog meer vergroten - theoretisch tot 525x met de meegeleverde accessoires. Naarmate de vergroting echter toeneemt, kan de scherpte van het beeld langzaam afnemen. Hoeveel je kunt vergroten hangt natuurlijk niet alleen af van het oplossend vermogen van je telescoop. Ook de luchtturbulentie in de atmosfeer (zichtomstandigheden) speelt een belangrijke rol.
Opmerking voor natuurliefhebbers:

Als u kiest voor een Newton-telescoop zoals de Venus-reflectortelescoop, kunt u zich verheugen op een specialist in astronomische observatie. Het beeld wordt echter altijd zijdelings omgekeerd en ook ondersteboven weergegeven, wat bij het observeren van de lucht geen verschil maakt. Dit type telescoop is echter minder geschikt voor natuur- en landschapsobservatie overdag. Wilt u uw nieuwe telescoop ook gebruiken voor spannende natuurontdekkingen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een van de BRESSER refractortelescopen.
Een goede basis voor een succesvolle start - montage en statief
Het in hoogte verstelbare aluminium statief en de azimutale houder zorgen voor een stevige basis en gemakkelijke hemelnavigatie. Vooral de azimutale montering maakt het leven voor beginners gemakkelijk, omdat hij zeer gebruiksvriendelijk is: net als een typisch fotostatief draai je de telescoop met de hand naar links en rechts, op en neer. Zo verschijnen je favoriete hemellichamen snel in je gezichtsveld. Handig: om ervoor te zorgen dat je astronomische accessoires altijd binnen handbereik zijn, zit er een opbergplaat tussen de statiefpoten.
Alles wat erbij hoort – de accessoires
Uit de doos direct naar het plezier van observeren - met de complete astronomieset ben je snel op weg om het universum te ontdekken. De LED-zoeker helpt je om de lucht in de gaten te houden. Je monteert de richtingzoeker gewoon evenwijdig aan de eigenlijke telescoop en hij projecteert een rode stip op een klein matglazen scherm. Deze lijkt dan voor de lucht te zweven als je door de zoeker kijkt. En dat doet hij op precies dezelfde plek waar je telescoop op gericht is. Op deze manier helpt de LED-zoeker je om de reflectortelescoop precies uit te lijnen en de hemellichamen gemakkelijker te vinden.
Als het gaat om het detailniveau van uw waarnemingen, biedt de Venus-reflectortelescoop voor beginners u een keuze: de twee meegeleverde oculairs (4 mm en 20 mm) maken twee verschillende vergrotingen mogelijk. Wil je het nog beter bekijken? Verdrievoudig dan eenvoudig de vergroting van de oculairs met de 3x Barlow-lens. Bovendien voldoet de kokerdiameter van 31,7 mm (1,25 inch) aan een internationale en fabrikantonafhankelijke norm. Zo kun je eenvoudig je set uitbreiden - en daarmee je astronomische horizon.
Als je niet alleen 's nachts maar ook overdag fascinerende bezienswaardigheden wilt observeren, pak dan gewoon het zonnefilter. Hiermee kunt u veilig vlekken en granulatie bewonderen op onze dichtstbijzijnde ster - de zon.
LET OP: Richt de telescoop nooit op de zon zonder zonnefilter!
Een nieuwe hobby leidt tot nieuwe indrukken – en die wil je natuurlijk vastleggen en delen. Daarom kunt u met de smartphone-adapter eenvoudig uw mobiele telefoon gebruiken voor uw eerste stappen in de astrofotografie. Perfect voor mooie snapshots van bijvoorbeeld de maan of de zon.
Kijk uit naar spannende astronomische ontdekkingen bij dag en nacht - met de BRESSER Venus 76/700 AZ reflectortelescoop.
KENMERKEN
Reflectortelescoop voor beginners met 76 mm diafragma en 700 mm brandpuntsafstand
Reflectortype Newton
Goed voor het observeren van zon, maan, planeten en sterrenhopen
In hoogte verstelbaar statief met azimutale bevestiging
Gemakkelijk te gebruiken, zelfs door beginners
Brandpuntsafstand F/9.2, dus scherp beeld en goed contrast
Twee oculairs en een Barlow-lens met bussen van 31,7 mm (1,25 inch) voor verschillende vergrotingen
Veilige zonneobservatie met het meegeleverde zonnefilter
Eerste stappen in astrofotografie met meegeleverde smartphone-camera-adapter
LEVERINGSOMVANG
Refractor telescoop
Aluminium statief
Azimutale berg
Oculairs: 4 mm en 20 mm (1,25 inch doppen)
Barlow-lens 3x (1,25 inch dop)
LED verlichte puntzoeker
Zonnefilter
Smartphone-camera-adapter
Accessoire lade
Astronomie software downloaden
Handleiding


Bent u op zoek naar Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter? Alle producten van Bresser hebben de beste kwaliteit zodat u van uw activiteiten kunt genieten zonder problemen. Plaats uw Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter bestelling en ontvang het in een paar dagen. Ons doel bij trekkinn is om goede deals voor iedereen bereikbaar te maken. Wij hebben een groot aanbod in berg uitrusting en unieke lifestyle artikelen.

Functies Bresser Venus 76/700 AZ Reflector Telescoop Smartphone Adapter Zonnefilter

Kleur
Zwart
Product Type
Telescopen

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up