Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Bresser

Over Bresser
"Bresser, een naam synoniem met kwaliteits optica en outdoor uitrusting, is al meer dan zes decennia lang een vertrouwde metgezel voor ontdekkingsreizigers en avonturiers over de hele wereld. Opgericht in Duitsland in 1957, begon Bresser haar reis als een klein familiebedrijf met een passie voor astronomie en optica. Sindsdien is het uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om haar toewijding aan innovatie en precisie.
De reis van Bresser van een klein familiebedrijf naar een wereldwijd merk is een testament van haar toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een divers assortiment aan producten, waaronder kampeeruitrusting, verrekijkers, telescopen, actiecamera's, walkie-talkies en weersstations, blijft Bresser avonturiers en ontdekkingsreizigers in staat stellen om de wereld te ontdekken met precisie en vertrouwen. Of je nu verre sterren observeert of een spannend outdoor avontuur aangaat, Bresser is het merk waar je op kunt vertrouwen voor uitzonderlijke kwaliteit en prestaties.

De wereld ontdekken met precisie

De toewijding van het merk om outdoor ervaringen te verbeteren is duidelijk te zien in haar assortiment aan Bresser kampeeruitrusting. Van duurzame tenten en slaapzakken tot draagbare kampeerfornuizen en lantaarns, Bresser zorgt ervoor dat elk avontuur comfortabel en memorabel is. Hun kampeermateriaal combineert kwaliteitsmaterialen met doordacht ontwerp om bestand te zijn tegen de uitdagingen van de natuur. Bresser verrekijkers zijn een bewijs van hun optische expertise. Met een breed scala aan modellen om uit te kiezen, waaronder compacte en waterdichte opties, zorgt Bresser ervoor dat je geen enkel moment van natuurlijke schoonheid of actie mist.
Voor astronomie liefhebbers zijn Bresser telescopen een toegangspoort tot het heelal. Met precisie optica en gebruiksvriendelijke ontwerpen, stellen Bresser telescopen je in staat om de nachtelijke hemel met helderheid en gemak te verkennen. Van beginners telescopen tot geavanceerde modellen voor ervaren sterrenkijkers, biedt Bresser een telescoop voor elk niveau van interesse en expertise. Leg je avonturen vast in prachtig detail met Bresser actiecamera's. Ontworpen voor ruige omstandigheden, zijn deze camera's perfect voor het documenteren van outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten. Met functies zoals 4K video-opname en waterdichte behuizingen, zijn Bresser actiecamera's betrouwbare metgezellen voor het vastleggen van de meest spannende momenten in het leven.
Communicatie is essentieel in de natuur en Bresser walkie-talkies bieden een betrouwbare manier om verbonden te blijven. Bresser walkie-talkies bieden communicatie over lange afstanden in een compact en gebruiksvriendelijk pakket, waardoor je altijd in contact blijft met je groep. Blijf op de hoogte van de weersomstandigheden met Bresser weersstations. Deze geavanceerde apparaten bieden realtime weergegevens, waaronder temperatuur, luchtvochtigheid, windsnelheid en meer. Of je nu een weersenthousiast bent of nauwkeurige informatie nodig hebt voor outdoor activiteiten, Bresser weersstations leveren nauwkeurige en actuele meteorologische gegevens."