Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Bresser

Information för Bresser
"Bresser, ett namn synonymt med kvalitetsoptik och utrustning för utomhusaktiviteter, har varit en pålitlig följeslagare för upptäcktsresande och äventyrare över hela världen i över sex decennier. Grundat i Tyskland 1957, började Bresser sin resa som ett litet familjeägt företag med en passion för astronomi och optik. Sedan dess har det vuxit till ett varumärke känt för sitt engagemang för innovation och precision.
Bresser´s resa från ett litet familjeföretag till ett globalt varumärke är ett bevis på dess hängivenhet till kvalitet och innovation. Med en mångsidig produktportfölj, inklusive campingutrustning, kikare, teleskop, actionkameror, walkie-talkies och väderstationer, fortsätter Bresser att ge äventyrare och upptäcktsresande möjligheten att upptäcka världen med precision och självförtroende. Oavsett om du observerar avlägsna stjärnor eller ger dig ut på ett spännande utomhusäventyr, är Bresser varumärket du kan lita på för exceptionell kvalitet och prestanda.

Upptäcka världen med precision

Varumärkets engagemang för att förbättra utomhusupplevelser är tydligt i dess utbud av Bresser campingutrustning. Från hållbara tält och sovsäckar till portabla campingkök och lyktor, ser Bresser till att varje äventyr är bekvämt och minnesvärt. Deras campingutrustning kombinerar kvalitetsmaterial med genomtänkt design för att klara av utmaningarna i naturen. Bresser kikare är ett bevis på deras expertis inom optik. Med ett brett utbud av modeller att välja bland, inklusive kompakta och vattentäta alternativ, ser Bresser till att du aldrig missar en stund av naturlig skönhet eller action.
För astronomi-entusiaster är Bresser teleskop en ingång till universum. Med precisionsoptik och användarvänliga design gör Bresser teleskop det möjligt för dig att utforska natthimlen med klarhet och lätthet. Från nybörjarteleskop till avancerade modeller för erfarna stjärnskådare, erbjuder Bresser ett teleskop för varje nivå av intresse och expertis. Fånga dina äventyr i fantastisk detalj med Bresser actionkameror. Designade för tuffa förhållanden, är dessa kameror perfekta för att dokumentera utomhusaktiviteter som vandring, cykling och vattensporter. Med funktioner som 4K-videoupptagning och vattentäta fodral är Bresser actionkameror dina pålitliga följeslagare för att spela in livets spännande ögonblick.
Kommunikation är viktig i naturen, och Bresser walkie-talkies ger ett pålitligt sätt att hålla kontakten. Bresser walkie-talkies erbjuder långdistanskommunikation i en kompakt och användarvänlig förpackning, vilket ser till att du aldrig är borta från din grupp. Håll dig informerad om väderförhållandena med Bresser väderstationer. Dessa avancerade enheter ger realtidsdata om vädret, inklusive temperatur, luftfuktighet, vindhastighet och mer. Oavsett om du är en väderentusiast eller behöver korrekt information för utomhusaktiviteter, levererar Bresser väderstationer precisa och uppdaterade meteorologiska data."