Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Outwell

Information för Outwell
Outwell samling av campingutrustning och tält är skapade på ett sådant sätt att du känner dig som hemma när du campar utomhus. Komfort och bekvämlighet för hemcamping har gjort det här varumärket fantastiskt och tagit det till nästa nivå. Varumärkets tält och campingutrustning är perfekt för alla familjers utomhussemester. Företaget erkänns som ledande tält- och campingtillverkare och leverantör i hela världen. Det finns höghöjdstält som företaget gör som kan rymma sju till åtta personer samtidigt. För att njuta av camping med familjen i år, få den senaste samlingen av campingtält och tillbehör från Outwell och gör resan oförglömlig.

Outwell är ett berömt utomhusutrustnings- och campingmärke som har varit i förarsätet för campingindustrin i över tre decennier. Med en djup kärlek till naturen och ett löfte om hållbarhet, Outwell innoverar och tillverkar en bred samling campingutrustning, inklusive sovsäckar, möbler, tält och tillbehör. Vad som skiljer Outwell åt är dess obevekliga mål att uppnå excellence i produktinnovation och ingenjörskonst, som bekräftar att campare kan njuta av avkoppling, komfort och skydd i det stora utomhuset.

Outwell samling av utomhusutrustning och utrustning

Outwell tält är skapade för att motstå de hårda förhållandena utomhus. De använder starka och hållbara tyger, inklusive högkvalitativa material, robusta stänger och förstärkta sömmar.
Outwell lounge tält är designat för att ge stora vardagsrumsområden, vilket gör det möjligt att skapa en mysig och lockande plats för olika aktiviteter.
Outwell sovsäckar finns i olika storlekar för att anpassa sig till olika kroppstyper och storlekar. Vissa modeller har också flexibla kragar och huvar för att hålla dig varm.
Outwell sovmattor är skapade för att ge avkoppling och isolering när du campar utomhus. Outwell erbjuder också skumsovmattor, som är enkla, lätta och lätta att rulla upp och flytta.
Outwell van tält är utformade för att ansluta till din husbil eller husbil med olika fästmetoder. Vanliga förlängningsalternativ innefattar ärmar som glider över husbilens markisräcket, krokar, remmar och magneter för en säker och stabil anslutning.
Outwell flaskor är lätta och hållbara, vilket gör dem till ett lämpligt val för camping. De är motståndskraftiga mot korrosion och är vanligtvis återanvändbara.
Outwell campingugnar är tillverkade för att ge campare ett effektivt sätt att laga mat medan man njuter av det stora utomhuset.
Outwell campingutrustning erbjuder en bred samling produkter och artiklar utformade för att förbättra campingupplevelsen och äventyren.