Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Outwell

Om Outwell
Outwell samling av campingutstyr og telt er opprettet på en slik måte at du føler deg hjemme mens du teltlegger. Komfort og letthet ved hjemmelagt telting har gjort merket fantastisk og tatt det til neste nivå. Merkets telt og campingutstyr er perfekt for enhver familieferie utendørs. Selskapet er anerkjent som ledende telt- og campingprodusent og leverandør over hele verden. Det er store høydetelt som selskapet lager som kan romme sju til åtte personer på samme tid. For å nyte camping med familien din denne sesongen, få det nyeste utvalget av campingtelt og tilbehør fra Outwell og gjør turen uforglemmelig.
Outwell er et kjent friluftsutstyr og campingmerke som har stått i forkant av campingsektoren i over tre tiår. Med en dyp kjærlighet til naturen og et løfte om bærekraft, Outwell innovasjon og produserer et bredt utvalg av campingutstyr, inkludert soveposer, møbler, telt og tilbehør. Det som skiller Outwell fra andre er det urokkelige målet om å oppnå ytelse i produktinnovasjon og teknikk, noe som sikrer at campister kan nyte komfort, komfort og beskyttelse i den store utendørs.

Outwells samling av friluftsutstyr og utstyr

Outwell telt er laget for å tåle belastningene i naturen. De bruker sterke og holdbare stoffer, inkludert høykvalitetsmaterialer, stabile stenger og forsterkede sømmer.
Outwell lounge telt er skapt for å gi store oppholdsområder, slik at du kan lage et koselig og tiltalende rom for forskjellige aktiviteter.
Outwell soveposer kommer i forskjellige størrelser for å tilpasse seg forskjellige kroppstyper og størrelser. Noen modeller har også fleksible kraver og hetter for å hjelpe til å fange varme og holde deg varm.
Outwell soveputer er laget for å gi komfort og isolasjon når du teltlegger utendørs. Outwell tilbyr også skumsoveputer, som er enkle, lette og enkle å rulle sammen og flytte.
Outwell van telt er laget for å koble til campingvogn eller campingbil ved hjelp av ulike festeprosedyrer. Vanlige utvidelsealternativer inkluderer ermer som glir over campingvognens markise og henger, stropper og magneter for en trygg og stabil tilkobling.
Outwell flasker er lette og slitesterke, noe som gjør dem til et egnet alternativ for camping. De er motstandsdyktige mot korrosjon og er vanligvis gjenbrukbare.
Outwell campingsteder er laget for å gi campister en effektiv måte å lage mat på mens de nyter den store utendørs.
Outwell campingutstyr tilbyr et bredt utvalg av produkter og elementer utviklet for å forbedre campingopplevelsen og eventyrene.